Met het koude winterzonnetje komt lifestylebeurs Countryside eraan

  BE   25 november 2022 Bron: Cats
Met het koude winterzonnetje komt lifestylebeurs Countryside eraan
Countryside is uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde countrybeurs van het land. Vanaf het moment dat je binnenkomt, adem je kerst en gezelligheid in. Verwacht je aan sfeervolle ambiance en tonnen inspiratie. Gezellig. Warm. Verrassend. Dat zijn de drie woorden die Countryside het best omschrijven.

Bij het koude winterzonnetje lichten de warme kerstlichtjes van Countryside op. De gezelligheid van de Christmas Village met zilverslingers en glitterballen brengen je helemaal in de kerststemming. Op de beurs kan je genieten van de warme sfeer langs sfeervolle standen met mooie interieur- en tuinideeŽn, fashion, originele kerstsnuisterijen, creatieve kunst, vakantiebestemmingen en heerlijke wijnen, drankjes en delicatessen. Een uitgebreid workshop-programma maakt het aanbod compleet.

Countryside... dat is een niet te missen heerlijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

In de hallen van Flanders expo ontdek je bij 200 exposanten de nieuwste woonideeŽn in klassieke, landelijke en hedendaagse stijl voor binnen en buiten. Laat je verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, de laatste mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met leuke decoratie en lekkere producten. Op zoek naar kakelverse inspiratie en ideeŽn? Op Countryside is er voor elk wat wils.

Praktisch

Waar
Flanders Expo
Maaltekouter, 1
9051 Gent

Wanneer: Vrijdag 2 december t/m maandag 5 december 2022

Openingsuren
Vrijdag 2 december 2022 open van 10.30u tot 21.30u
Zaterdag 3 december 2022 open van 10.30u tot 18.30u
Zondag 4 december 2022 open van 10.30u tot 18.30u
Maandag 5 december 2022 open van 10.30u tot 18.00u

Toegangsprijs: Ä9 online en aan de kassa

Meer info: www.countryside.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo