Met de Nest Hello videodeurbel weet je altijd wie er voor je deur staat

31 mei 2018 Bron: Nest
Met de Nest Hello videodeurbel weet je altijd wie er voor je deur staat
Nest Labs heeft vandaag aangekondigd dat de Nest Hello videodeurbel nu in Europa verkrijgbaar is. Klanten van de bekroonde Nest Hello krijgen, zelfs als ze niet thuis zijn, een melding op hun mobiel als er iemand voor de deur staat en kunnen via de functie Praten en luisteren in HD een gesprek voeren met bezoekers. Wanneer gebruikers te druk zijn om de deur open te doen, dan kunnen ze vragen van bezoekers met één tik in de app beantwoorden dankzij een lijst met vooraf opgenomen antwoorden. Als de baby slaapt of de hond eindelijk stil is, kun je met Stiltetijd de bel in de Nest-app uitschakelen, maar nog wel gewoon meldingen ontvangen. En met een abonnement op Nest Aware kun je zelfs persoonsmeldingen ontvangen. Zo weet je meteen of een gezinslid voor de deur staat, of bijvoorbeeld de buurman.

de Nest Hello videodeurbel "De voordeur. Daar begint je huis eigenlijk. Hier beginnen alle speciale momenten met familie en vrienden. Maar dit is ook de plek waar inbrekers vaak je huis binnendringen", aldus Lionel Guicherd-Callin, hoofd van EMEA Product Marketing voor Nest Labs. "Daarom hebben we een deurbel ontworpen die je bezoekers vriendelijk welkom heet en tegelijk je voordeur beveiligt. Je kunt echt communiceren met bezoekers bij de deur, waar je ook bent. Je loopt geen pakketjes meer mis. En de extra beveiliging zorgt voor meer gemoedsrust."

De Nest Hello combineert de bekende eigenschappen van een deurbel met alle technologie waar mensen met een Nest Cam zo gek op zijn:

  • Een HD-camera ontworpen voor je voordeur. Dankzij de beeldsensor van 2K met een beeldverhouding van 4:3, een gezichtsveld van 160° en HD-video zie je bezoekers van top tot teen als ze bij je aan de deur staan. En op de HDR-beelden (High Dynamic Range) kun je belangrijke details bekijken, zelfs bij weinig licht, terwijl je dankzij Nachtzicht (met infrarode ledlampen) ook in het donker alles kunt zien.
  • Zeg hallo, waar je ook bent. Begin een gesprek met Praten en luisteren in HD. Dankzij de echo- en ruisonderdrukking kun je zelfs als het lawaaierig is op straat je gasten goed verstaan. Kun je even geen gesprek voeren, dan kies je uit een lijst met vooraf opgenomen reacties, zoals 'Een ogenblikje, we komen eraan' of 'Je kunt het gewoon achterlaten, bedankt' om bezoekers toch via de Nest-app meteen moeiteloos te woord te staan.
  • Slim en doordacht. Gasten zien door de lichtring waar de knop is. En met Stiltetijd zet je de bel uit via de Nest-app en voorkom je dat de baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt nog wel meldingen op je telefoon.
  • Mis niets meer. Met dag en nacht streaming kun je op je smartphone, tablet of tv altijd even checken wat er bij je voordeur gebeurt. Of bekijk de gratis drie uur geschiedenis met Beeldlijn in de Nest-app en vind snel momentopnamen van belangrijke momenten. Je ontvangt ook een persoonsmelding met momentopname als er iemand voor de deur staat.

Het rolmodel voor de nieuwe deurbel

de Nest Hello videodeurbel Als klanten een abonnement op Nest Aware toevoegen aan hun Nest Hello videodeurbel, krijgen ze extra informatie en doorlopende opslag in de cloud voor videobewaking die nóg nauwkeuriger, praktischer en gebruiksvriendelijker is.

Met de krachtige technologie voor gezichtsherkenning van bekend-gezicht meldingen kun je bijvoorbeeld de Nest Hello leren of een vriend of vreemdeling voor de deur staat. Zo weet je altijd of het om een belangrijke bezoeker gaat.

En met Nest Aware hebben klanten ook toegang tot functies zoals 5-, 10- of 30-daagse videogeschiedenis, die ze met Beeldlijn en clips en time-lapses in een paar seconden kunnen doorzoeken en delen.

Prijzen, beschikbaarheid en installatie

De Nest Hello kan vanaf vandaag worden besteld voor € 279 op www.nest.com/nl. Vanaf half juni is de Nest Hello verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Tu, Wasco en 50five.

We raden aan dat je controleert of je huis geschikt is voordat je een Nest Hello koopt of installeert. Gebruik hiervoor de online widget. Je kunt Nest vragen of het een eenvoudige installatie is waarbij je de stapsgewijze aanwijzingen in de app kunt volgen, of dat je misschien beter de hulp van een Nest Pro kunt inschakelen. Of lees deze richtlijnen voordat je de camera installeert.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo