Meubelen

Marie’s Corner, trotse partner van Botanic Sanctuary Antwerp

Marie’s Corner, trotse partner van Botanic Sanctuary Antwerp
Marie’s Corner kondigt met veel trots een samenwerking aan met Botanic Sanctuary Antwerp, een indrukwekkend horecaproject in het hart van de Scheldestad. Het vijfsterrencomplex Botanic Sanctuary Antwerp, onderdeel van The Leading Hotels of The World®, wordt ontwikkeld en uitgebaat door IRET Development en zal meer zijn dan een hotel met 109 kamers en suites. Totaalbeleving is het sleutelwoord. Marie’s Corner draagt bij tot die luxueuze ervaring en levert onder meer 92 poefs (modellen Alvin en Collin) die telkens werden aangepast aan het gevoel en de uitstraling van iedere hotelkamer. De officiële opening staat gepland op 29 augustus 2021.

Aanwezigheid van Marie’s Corner in zowat alle hotelkamers

De Belgische meubelspecialist Marie’s Corner heeft de afgelopen jaren een naam opgebouwd in de horecasector in binnen- en buitenland. Heel wat restaurants, hotels en bars deden en doen een beroep op Marie’s Corner als decoratiepartner met personaliseerbare creaties als specialiteit.

Het niveau van excellentie dat bij Botanic Sanctuary Antwerp bereikt wordt, past perfect bij de waarden en de filosofie van Marie’s Corner. Voor de artisanale meubelbouwer is deze samenwerking een uitgelezen uithangbord om de uitmuntende kwaliteit van de creaties te tonen. Het Belgische huis levert 76 hoge Alvin poefs, 16 Collin poefs, 2 Jazz meridiennes en 1 Alvin zitbank. De meubelstukken zijn afgewerkt met stoffen van de klant, vaak linnen, en zijn telkens volledig aangepast aan de rest van het meubilair en aan het thema van de kamer. Marie’s Corner draagt zo aanzienlijk bij tot de totaalbeleving in Botanic Sanctuary Antwerp.

Marie’s Corner, trotse partner van Botanic Sanctuary Antwerp

Botanic Sanctuary Antwerp, luxueuze totaalbeleving van het allerhoogste niveau

De site in het hart van de Scheldestad heeft een historiek die teruggaat tot in de 13de eeuw. Door de eeuwen heen breidde de locatie uit en werden er emblematische constructies en faciliteiten toegevoegd: het Sint-Elisabeth ziekenhuis, de Pastorie, het Klooster, de apotheek, de kruidentuin, enz. Deze verschillende historische locaties en elementen krijgen in het vijfsterrencomplex een prominente plaats en rol. Het verleden en de toekomst reiken hier elkaar de hand.

Botanic Sanctuary Antwerp heeft de ambitie om een luxueuze totaalbeleving aan te bieden aan gasten die de allerhoogste eisen stellen op het vlak van logement, gastronomie, ontspanning en faciliteiten. Dat gebeurt onder meer in samenwerking met gerenommeerde chefs zoals Gert De Mangeleer en Joachim Boudens die inpandige restaurants zullen uitbaten.

Marie’s Corner, trotse partner van Botanic Sanctuary Antwerp
Ook andere cijfers en faciliteiten spreken tot de verbeelding:
  • Site met een oppervlakte van 20.000 m²
  • Vijf historische gebouwen
  • Spa van 1.000 m² met panoramisch zwembad
  • 1.700 m² banket- en evenementenruimte
  • 19 multifunctionele conferentieruimtes
  • Grootste hotelsuite in Vlaanderen: 180 m² (Diamond Spa Suite)
  • Kapel uit de 15de eeuw voor huwelijken en feesten

Ook interessant