Muurbekleding

Levis Kleur van het Jaar 2023 is...

Levis Kleur van het Jaar 2023 is...
Wild Wonder
...Wild Wonder! Nu wereldwijd de natuur bovenaan de agenda staat, plant ook het Global Aesthetic Center van Levis’ moederbedrijf AkzoNobel een zaadje in die vruchtbare bodem. Een zaadje dat in 2023 kiemt tot een natuurlijke, positieve tint die doet denken aan velden vol koren. Samen met de Levis Ambiance Trend Collection 2023 groeit Levis Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder tot een organisch palet dat de wonderen der natuur blootlegt. Als iets minuscuuls dat zich ontplooit tot een majestueuze boom; als een decoratie-idee dat rijpt tot een verrassend interieur.

Levis Kleur van het Jaar 2023
Een combinatie van Misted Grey met een verticale streep Wild Wonder afgewerkt met Soothing Moss.

Terug naar het oerinstinct

Je mag het draaien of keren, Moeder Aarde heeft altijd het laatste woord. De natuur bepaalt mee hoe we ons voelen en de voorbije jaren ook de trends. Het belang van duurzaamheid en ecologie, biophilic design, organische vormen, natuurlijke kleuren en materialen... Van maatschappelijke trends tot design, alles en iedereen grijpt terug naar ons oerinstinct. De jacht op meer natuur in ons leven is begonnen. Die trend brengt AkzoNobel – het moederbedrijf van verfmerk Levis – na een grondige studie van diens Global Aesthetic Center samen in Levis Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder.

Levis Kleur van het Jaar 2023
Kleur van het jaar 2023: Wild Wonder.


Levis Kleur van het Jaar 2023
Een combinatie van Wild Wonder en Grungy Roots.

Goud waard

Wild Wonder is een korenkleurige, positieve en natuurlijke tint die ons verbindt aan wat we nodig hebben. Het draait om het gevoel en de magie van de natuur te vertalen naar onze interieurs. Een ruimte waar je energie kan uit putten en dat in contact staat met de natuur, daar voelen we ons goed. ‘Wild’ om de vrijheid van de natuur op te roepen en ‘Wonder’ om de verwondering uit te drukken van alles wat we om ons heen zien. De natuur is goud waard, ook in onze interieurs.

Levis Kleur van het Jaar 2023
Levis Ambiance Trend Collection 2023. Wild Wonder rechts bovenaan.

Levis Ambiance Trend Collection 2023

Dit jaar vieren we de natuur in al haar aspecten, want de Kleur van het Jaar komt ook dit keer met een Ambiance Trend Collection. Onder die noemer stelde Levis een bijpassend palet samen dat op zijn beurt de wonderen der natuur blootlegt. De collectie is geïnspireerd op tuinen, bossen en wouden, voor een onmiddellijke band met de natuur. Groen, bruin en zacht lila zijn kleuren die rust en een vertrouwd gevoel geven aan een ruimte. Het zijn ook tinten die perfect samengaan met natuurlijke materialen en kamerplanten, én met elkaar. De kleuren weerspiegelen het landschap en bootsen een frisse en natuurlijke achtergrond na voor een eigentijds interieur.

Levis Kleur van het Jaar 2023
Dark Tulip muren met een raster van Wild Wonder.

Test de Kleur van het Jaar

Wie helemaal ‘wild’ wordt van Wild Wonder en de Ambiance Trend Collection, kan ze tot leven brengen in zijn of haar eigen interieur. Check met de gratis Levis Visualizer app – via augmented reality – hoe een kleur in jouw interieur past. Of gebruik de Levis-kleurentesters, een makkelijke manier om kleuren uit te proberen.

Levis Kleur van het Jaar 2023 en de bijhorende Levis Ambiance Trend Collection zijn vanaf 14 september beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine. Prijs vanaf €35,99 voor 1 liter muurverf.

Levis Kleur van het Jaar 2023
Zijmuren in Silver Mauve, achterste muur in Airy Foliage met horizontale strepen in Wild Wonder en verticale strepen in Silver Mauve.


Levis Kleur van het Jaar 2023
Combinatie met horizontale vlakken, van boven naar beneden: Airy Foliage, Wild Wonder en Soothing Moss.

Ook interessant