Second Home

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils
Het magnifieke Spaanse resort La Manga Club verrast zijn gasten met een strategische ligging aan de Costa Calida en een 360° ervaring voor een onvergetelijke vakantie. Met een brede waaier aan diverse sportactiviteiten, de drie wereldberoemde 18-holes golfbanen, de nieuwe Grand Hyatt La Manga Club en een reeks heerlijke restaurants, blijft La Manga Club telkens opnieuw verrassen. Combineer dit met een sublieme tweede verblijf Las Orquideas appartement of een luxe villa van Las Acacias centraal gelegen op het resort, en je geniet van de ultieme droomvakantie met het hele gezin.

Op La Manga Club, een subliem resort van 560 hectare, vindt elk type vakantieliefhebber zijn geluk. Om te bekomen van de dagelijkse drukte, plan je een bezoek aan de fantastische wellness en spa center in de vernieuwde Grand Hyatt La Manga Club Hotel Golf & Spa met zwembad, sauna, stoombad,.. of reserveer een weldoende massage. Nadien laat je jouw smaakpapillen verrassen in één van de 15 restaurants en bars gelegen op het resort. Je dineert bij restaurants met typische Mediterrane cuisine met op het menu heerlijke vis- en zeevruchten gerechten, je ervaart tijdens een avondje de Italiaanse Dolce Vita bij Don Luigi Trattoria of je kiest voor een exclusief menu bij het gastronomische Amapola Gastronomic.

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils ​
Het veelzijdige resort is ook een walhalla voor golfliefhebbers met drie unieke 18 holes golfbanen met adembenemende uitzichten op de Middellandse zee en de Calblanque Natural Park. Amateurs en professionelen komen naar La Manga Club om de wereldberoemde golfbanen te testen. Het moderne uitgeruste sportcentrum The Racquets Club is ideaal voor wie op zoek is naar uitdagingen met de Tennis Academy toegankelijk voor elk niveau maar ook een uitgerust fitness center en niet te vergeten de Padel Academy. Gezien de magnifieke omgeving en gemiddeld 300 dagen zon per jaar, is La Manga Club ook de ideale uitvalsbasis voor fietsamateurs en -professionelen met routes voor elk niveau.

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils ​
Het luxueuze resort, omringd door een magnifiek natuurgebied, ongerepte stranden en nabij de bruisende stad Murcia, verrast met de twee nieuwste en laatste ontwikkelingen voor tweede verblijvers, een opportuniteit om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap.

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils ​
De moderne witte villa’s Las Acacias zijn strategisch gebouwd zodat het hele gezin welkom is en met voldoende ruimte om zelfs vrienden op bezoek te krijgen. De indeling is dan ook volledig af te stemmen op de noden en de specifieke wensen van het gezin. Het buitenleven is een belangrijk kenmerk geworden, en ook daar speelt La Manga Club op in met grote zonovergoten tuinen, overdekte terrassen en privézwembaden. Wie op zoek is naar een volledig ingerichte woning, kan de interieur styling in handen laten van de interieurarchitecte Rita Roses. Haar studio streeft naar ontspanning en rust met lichte kleuren, modern en tijdloos meubilair alsook natuurlijke materialen voor een instant warm gevoel. De 29 villa’s zijn beschikbaar met 2, 3 of 4 slaapkamers (tweeslaapkamer villa Las Acacias met privézwembad, vanaf € 660.000).

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils ​
Wie streeft naar een moderne maar meer compacte pied-à-terre, bezoekt de luxueuze appartementen van het project Las Orquideas. Hiermee stelt La Manga Club Properties een totaal van 42 magnifieke twee- en drieslaapkamer appartementen voor, ideaal voor wie wil genieten van vakantie met vrienden en familie, op zoek is naar een permanente thuis of naar een interessante investering. De moderne en lichtrijke appartementen hebben, naast alle comfort en de beste technologie, evenveel badkamers als slaapkamers zodat iedereen geniet van de nodige privacy. De eigenaars van deze pareltjes genieten van een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin, een gedeeld zwembad maar ook een gedeeld zwembad speciaal voor kinderen. De verblijven op het gelijkvloers hebben rechtstreekse toegang tot de tuin terwijl de penthouses voorzien zijn van een zonnebank, een terras en sommigen zelfs met zicht op zee! Wat deze tweede verblijven nog meer bijzonder maakt, is dat de eigenaars toegang krijgen tot alle La Manga Club faciliteiten zoals golf, tennis, voetbal, wellness, restaurants en 5-sterren hotelservice. Kortom, de ideale bestemming voor wie streeft naar een zorgeloze, veilige vakantie gepaard met een uitmuntende service.

La Manga Club, een lifestyle- en golfresort aan de Costa Calida met voor ieder wat wils ​

Ook interessant