Algemeen

Koppel uit Assenede wint Batibouwwedstrijd 'Win uw Gevel'

Batibouw kreeg dit jaar meer dan 310.000 bezoekers over de vloer. Bij Vandersanden Group gingen de folders vlot over de toonbank. En ook de Batibouw actie “Win uw gevel” zorgde voor een gezellige drukte. Het gewicht raden van de uitgestalde ZERO baksteen op onze stand was de sleutel om gevelstenen tot 250 m² te winnen. Maar liefst 1450 deelnemers waagden hun kans.

Wat is nu het juiste gewicht? De Salvia ZERO baksteen getoond op de stand van Vandersanden weegt 1403,10 g. Gerechtsdeurwaarder Goeyens keek erop toe dat alles correct verliep en duidde de winnaar aan: Frank Theeten en Sandra Daelman uit Assenede. Zij raadden 0,24 gram naast het juiste gewicht en krijgen tot 250 m² gevelstenen naar keuze.

Vandersanden Group schenkt tot 250m² gratis gevelstenen
Frank en Sandra hebben een akkerbouwbedrijf en wonen met hun 2 dochtertjes Laura en Femke in een woning uit 1914. Ze wonen pal op de Belgisch-Nederlandse grens in Assenede, bij Zelzate.

De laatste jaren vertoonde de woning ernstige verzakkingen, te wijten aan de bodemwerking van de polders. Frank en Sandra twijfelden. Is renovatie nog een goede keuze? De oude woning afbreken en een nieuwbouw zetten op steviger fundamenten leek hen een beter idee.

Het bezoek aan Batibouw maakte hen al warmer voor een nieuwbouwproject. En nu ze de winnaar zijn van de 'Win uw gevel' wedstrijd, staat hun besluit vast. Gratis gevelstenen, dat is al een aardig deel van hun budget uitgespaard.

Verknocht aan het landelijke karakter van hun streek, gaat de voorkeur uit naar verouderde gevelstenen uit het Nostalgie gamma. Uitgaande van een gemiddelde losstaande woning met een geveloppervlakte van 200 m², schenkt Vandersanden Group hen gevelstenen met een netto marktwaarde van 6.000€ à 7.000€. Een mooie start van een mooie uitdaging. Wij wensen Frank en Sandra veel succes!

Ook interessant


Build for Life