Keukens

Kleurige keukenbrigade

De gele, oranje en fuchsia keukenrobots van de serie kMix Boutique van Kenwood krijgen versterking. Samen met de nieuwste blauwe en groene uitvoering vormen ze een 5-koppige kleurige keukenbrigade. De sprekende kleuren en de retro designaccenten die deze serie kenmerken, geven dat tikkeltje extra pit aan de toestellen. Er wordt wat afgekookt en gebakken in onze keukens. We proberen nieuwe recepten uit, halen de beste ingrediënten in huis en laten ons niet kennen als het over professionele keukenhulp gaat.

De keukenrobot kMix Boutique van Kenwood heeft het ideale profiel om in aanmerking te komen als veelzijdige en betrouwbare keukenhulp. Hij heeft niet alleen zijn looks mee. Hij weet ook van aanpakken, schuwt het zware werk niet, is onvermoeibaar en voert het voorbereidende keukenwerk met kennis van zaken uit.

Geen betere bondgenoot dus dan deze vrolijk ogende keukenrobot om te mengen, kloppen en spatelen. Het ideale eindejaarsgeschenk voor wie zich graag uitleeft in koken en bakken.

kMix Boutique van Kenwood

De keukenrobot kMix Boutique dankt zijn veelzijdigheid aan de bijbehorende accessoires. De K-klopper, de ballongarde, de deeghaak en de nieuwste flexiklopper gebruik je om diverse (deeg)bereidingen volgens de regels van de kunst te maken. De flexiklopper is ideaal om een stevige en tegelijk luchtige mousse te bereiden.

Echte kookliefhebbers vallen ongetwijfeld voor de extra accessoires zoals de vleesmolen, de rasp en de fruitpers die je aansluit op de kop van het toestel.

Zodra je de kop omhoog plaatst, stopt de keukenrobot met functioneren. Dat maakt het extra veilig.

Door de planetaire draaibewegingen waarbij de aandrijfkop en de accessoires in de tegenovergestelde richting draaien, worden ingrediënten grondig vermengd zonder dat er iets onaangeroerd achterblijft in de mengkom. Afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bekomen, regel je de snelheid van kloppen, mengen en spatelen met behulp van regelbare snelheden en de extra functie ‘Fold’ om delicate mengsels extra luchtig te spatelen.

Dankzij zijn krachtige motorvermogen van 500 W kneedt de keukenrobot zware deegbereidingen met het grootste gemak. Handig is dat de royale (5 liter) inox mengkom is uitgerust met een stevige handgreep en een deksel dat opspattende ingrediënten voorkomt.

De keukenrobot kMix Boutique is een stevige jongen en dat mag je letterlijk nemen dankzij de metalen constructie en de aluminium afwerking.
De gladde aluminium afwerking, de afgeronde vormen, en de vaatwasbestendige mengkom maken dat de schoonmaakklus snel geklaard is.

De aanbevolen verkoopprijs van de gele, oranje, fuchsia, blauwe of groene kMix Boutique keukenrobot met 4 standaardaccessoires bedraagt 399 euro, incl. btw.

Ook interessant