Keukens

Voor elke smaak een kleurrijke keukenrobot

Robuust, betrouwbaar, krachtig, veelzijdig… Geen gebrek aan kwalificaties wanneer men denkt aan de mythische, multifunctionele keukenrobot Artisan® van KitchenAid. Mythisch maar nog altijd heel erg actueel. Het bewijs hiervan zijn de drie nieuwe collectiekleuren, die het kleurengamma op 19 brengen. Genoeg om voor elke keuken en elke smaak een robot te vinden…

Deze keukenrobot bestaat al meer dan 80 jaar, maar is nog altijd even trendy. Hoewel het design van de keukenrobot Artisan® van KitchenAid dateert uit de jaren dertig, heeft het apparaat de tand des tijds met succes doorstaan. Wat de filosofie van KitchenAid het best weergeeft – namelijk professionalisme voor iedereen – doet vandaag meer dan één kok dromen. Met deze keukenrobot is talent verzekerd, ontstaan de ideeën en worden de recepten gecreëerd.

De keukenrobot Artisan® is ontworpen voor mensen die gepassioneerd zijn door koken, maar is toegankelijk voor iedereen. Zijn kwaliteiten? Allereerst zijn stevigheid en duurzaamheid, dankzij zijn roestvrijstalen en gegoten metalen constructie. Vervolgens zijn betrouwbaarheid en zijn prestaties, dankzij het planetair kneedsysteem en zijn grote mengkom (4,83 l) met ergonomisch handvat en schenkschild. De keukenrobot is bovendien geruisloos door de motor met directe overbrenging. Ten slotte, zijn veelzijdigheid, dankzij de meer dan 10 optionele accessoires (voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, fruit- en groentezeef, roomijsmaker, citruspers, blikopener...) die een onbeperkte waaier aan culinaire mogelijkheden bieden. Om uiteindelijk zijn unieke en onmiddellijk herkenbare design niet te vergeten.

PRUIM, CHOCOLADE EN PAARLEMOEREN BRONS… IK KAN NIET KIEZEN!

Het eigentijdse design wordt nog versterkt met de komst van drie nieuwe kleuren die originaliteit en tijdloosheid verenigen. Dus naast het traditionele zwart, wit, grijs en rood en de meer innovatieve kleuren waaronder ijsblauw, roze en chroom, zijn er nu ook paarlemoeren brons, pruim en chocolade. Kortom, iedereen vindt beslist een Artisan®-keukenrobot die perfect bij zijn keuken past. Het kleurengamma telt in totaal 19 kleuren.

• Adviesprijs: 559 euro (alle kleuren), 589 euro (roze), 859 euro (chroom en geborsteld nikkel).
• 5 jaar garantie.

MULTIFUNCTIONEEL

Met één enkel toestel kan je dankzij enkele eenvoudige en intuïtieve instellingen heel gemakkelijk kloppen, hakken, persen, malen, ravioli maken, worsten vullen of heerlijk roomijs bereiden. En wat is er nu leuker dan tijdens de zomer te genieten van een zelfgemaakt ijsje in de zon, en dat zonder je in te spannen. Behalve een glas vers sinaasappelsap persen, misschien…

• Vermogen: 300 W, 10 snelheden
• Gewicht: 10,65 kg
• Standaardaccessoires: standaard schenkschild, platte menghaak, deeghaak, standaardkom van 4,83 liter en draadgarde.
• Optionele accessoires: voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, optionele trommels, fruit- en groentezeef, set met pastaroller en -snijder, raviolimaker, citruspers, worstvulapparaat, voedselblad, graanmolen, blikopener, roomijsmaker, optionele kommen en een mixerhoes.
• Verkrijgbaar in 19 kleuren: onyx zwart, wit, matgrijs, metaalgrijs, pastelgeel, keizerrood, kobaltblauw, amandelwit, oranje, roze, ijsblauw, appelgroen, kaviaar, metaalchroom, paarlemoeren brons, chocolade, pruim, chroom en geborsteld nikkel.

VERTROUWDE PRODUCTEN, NIEUWE KLEUREN

De Artisan®-broodrooster met 4 sleuven is nu verkrijgbaar in keizerrood. Met zijn volledig roestvrijstalen en gegoten metalen constructie, zijn ronde vormen en zijn elektronische warmtesensor geeft de broodrooster je perfecte toasts met een knapperige buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant.

• Naast het metaalgrijs nu dus ook verkrijgbaar in keizerrood.
• Vermogen: 1700 W.
• Adviesprijs: 389 euro.

De blender in metaalgrijs. Romige milkshakes, licht pannenkoekendeeg, smakelijke smoothies en een verrukkelijke velouté: de blender van KitchenAid is een onmisbaar accessoire in de keuken. Met zijn talrijke voordelen – design, automatische stopfunctie, stapsgewijze start, elektronische mengsensor – mengt hij alles doeltreffend en in alle zachtheid.

• 11 kleuren.
• Vermogen: 550 W.
• Adviesprijs: 199 euro (wit, amandelwit en kleuren) en 269 euro (chroom, geborsteld nikkel, metaalgrijs).