Keukens

èggo onthult nieuwe keuken op bis 2013

èggo onthult nieuwe keuken op bis 2013
De Belgische keukenbouwer èggo stelt op de Bisbeurs zijn nieuwe keukenmodel in avant- première voor: een exclusief greeploos ontwerp tegen een democratische prijs. èggo wil greeploze keukens voor iedereen bereikbaar maken en doet dat met veel gevoel voor design én een zacht prijskaartje. Getuige daarvan het nieuwe greeploze model, voor het eerst aan het publiek voorgesteld op de Bisbeurs, van 5 tot 13 oktober in Flanders Expo in Gent.

De Belgische keukenbouwer zet voortaan nog meer in op een zorgvuldig doordacht design en extra gebruiksgemak. èggo bekijkt de keuken vanuit een fris perspectief. Dankzij de strakke, rechte lijnen oogt de keuken heel geraffineerd. En doordat er geen handgrepen zijn, kunnen de keukenkasten en huishoudtoestellen perfect in de ruimte geïntegreerd worden.

Minder handgrepen, maar wél evenveel kwaliteit. De opstellingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. De klant kan bovendien kiezen voor een horizontaal of een verticaal profiel. Deze greeploze keuken is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder ook twee nieuwe: mineraalgrijs en premium wit.

eggo keukens

Net als alle andere nieuwe keukens van èggo is ook dit model voorzien van nieuwe scharnieren met ingebouwde dempers en fronten met laserafwerking voor een onberispelijk uitzicht.



Het model zal binnenkort ook te zien zijn in de èggo-verkooppunten en is leverbaar vanaf januari 2014.

eggo keukens

U vindt èggo op bis 2013:
Stand nr. 1394 – Hal 1.
De stand bevindt zich vlak bij de hoofdingang

Ook interessant