Keukens

Èggo rolt de groene loper uit tijdens Bis 2013

Èggo rolt de groene loper uit tijdens Bis 2013
De Belgische keukenbouwer èggo zal aanwezig zijn op de 25e editie van het bouw- en immosalon Bisbeurs in Flanders expo, dat dit jaar plaatsvindt van 5 tot 13 oktober. Wat mag u verwachten van èggo? Een hartelijke ontvangst, gepersonaliseerde tips, voorstelling van het merk èggo en de populairste modellen uit de collectie, een keuken waarin een chef aan het werk is en een nieuwe iPad-app boordevol inspiratie en ideetjes om uw eigen keuken in 3D te tekenen. U ziet het, de bezoekers worden in de watten gelegd!

6 keukens, waarvan 1 volledig operationeel

De stand van èggo staat vlak bij de hoofdingang. De bezoekers kunnen er 6 uitgeruste, strakke keukens bewonderen, waarvan de prijs al start vanaf € 2490, inclusief plaatsing.
Alles op de stand straalt de visie van èggo uit: de subtiele kleuren, het ontwerp, de indeling en stevigheid van de meubelen, de huishoudtoestellen, … Tot zelfs de muren toe, die geschilderd zijn in kleuren die èggo heeft bedacht en die samen met Sigma werden ontwikkeld.



Aan het fornuis van een van de èggo-keukens staat Serge Koether, chef-kok van Reve’Latio (Ieper) en ambassadeur van AEG. Zijn keuken op de stand is uitgerust met een stoomoven en een inductiekookplaat. Hij trakteert u op een leuke ‘showcooking’, elke zaterdag en zondag van 15 tot 17 uur en op vrijdag 11 oktober van 18 tot 22 uur.

Op de stand zet èggo zijn nieuwe modellen in de kijker, samen met de keramische werkbladen, de nieuwe scharnieren met ingebouwde demper (voortaan standaard geplaatst in elke keuken, zonder meerkost) en de afzuigkappen met afstandsbediening van het Belgische merk Novy.



In primeur de app ‘èggo kitchen vista’

èggo kitchen vista is een zeer geslaagde app waarmee u een simulatie van uw droomkeuken kunt maken.

Op de Bisbeurs wordt de app voorgesteld aan het grote publiek op een iPad. Bij de start stelt èggo drie typische opstellingen voor waaruit de gebruikers kunnen kiezen. Daarna kan iedereen zijn persoonlijke toets toevoegen. De tool is heel intuïtief en gebruiksvriendelijk. Een onmisbare eerste stap naar een geslaagd keukenproject.

Een bar in èggo-kleuren

Voor zijn tweede deelname aan de Bisbeurs wilde èggo opnieuw een bar met zijn eigen kleuren. De bar beslaat een oppervlakte van 240 m2 en werd ingericht door de keukenbouwer. De bar is bereikbaar via de hoofdingang.

U vindt èggo op bis 2013:
Stand nr. 1394 – Hal 1.
De stand bevindt zich vlak bij de hoofdingang

Ook interessant