Verbouwen

25 jaar bis, dé bouwbeurs, 5 tot 13 oktober, Flanders Expo Gent

bis, dé bouwbeurs van Vlaanderen, is aan zijn 25ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer ruim 80.000 bezoekers voor de meer dan 480 exposanten in de hallen van Flanders Expo. Om dat te verwezenlijken zorgt bis voor een primeur en zelfs een stunt! Een nieuwe woning bouwen of een huis kopen en verbouwen: het wordt steeds moeilijker om het financieel rond te krijgen. Daarom wil bis zijn steentje bijdragen: van maandag tot donderdag is de toegang, dankzij diverse mediapartners, gratis voor het grote publiek. Zodoende kan echt ieder die het wil, de honderden exposanten bezoeken die haar/zijn (ver)-bouwdromen mee kunnen waarmaken.

bis stunt: je mag gratis binnen van maandag tot donderdag ...


Download nu uw gratis ticket!

Geldig voor twee personen, van maandag tot en met donderdag, via www.bisbeurs.be.

Uw Actiecode: BEWO


...maar ga je ook echt zonder iets te betalen buiten?

Je kan dan wel gratis binnen op bis; misschien ga je toch niet zonder betalen buiten ... Net voor de uitgang zorgt bis immers voor nog een primeur: iedere bezoeker mag zijn waardering voor de beurs uitdrukken door een bijdrage naar keuze te deponeren ... Wie het een schitterende bis vond zal allicht wel wat meer geven dan wie gewoon een heel goede editie heeft beleefd. Na het sluiten van de beurs zal bis het volledige bedrag dat door de bezoekers gegeven werd overmaken aan Rode Kruis-Vlaanderen.
Waarom?
Rode Kruis-Vlaanderen organiseert vakanties voor mensen die een aangepaste acommodatie en/of verzorging nodig hebben. Tot nu toe worden daarvoor hotels in Nederland gebruikt omdat er nergens in Vlaanderen geschikte accommodatie is. Daarin moet in 2015 verandering komen met het zorghotel Polderwind in Zuienkerke (tussen Brugge en Blankenberge). Maar voor het zover is, is er nog veel werk én geld nodig. Daarom steunt bis dit nobele initiatief.

Ook interessant