Interieur

Kleding en interieur: een perfecte combinatie

Kleding en interieur: een perfecte combinatie
In een mand? Op een overvolle kapstok? Of op de befaamde rommelstoel in de hoek van je slaapkamer? Kledingstukken krijgen vaak niet de plek in je huis die ze verdienen. Maar wist je dat er ook genoeg originele manieren zijn voor het verwerken van kleding in je interieur? Denk bijvoorbeeld aan het creatief ophangen van kleding en het inzetten van kleding als accessoire in huis. We vertellen je er in dit artikel alles over.

Kleding creatief ophangen

Er zijn genoeg slimme en creatieve manieren voor het ophangen van kleding. Plaats bijvoorbeeld enkele haakjes en knoppen met een leuk design aan de muur in je slaapkamer of gang. Hier kan je vervolgens van alles aan ophangen: van jasjes tot sjaals en van tasjes tot sieraden. Het is daarnaast gelijk een echte eyecatcher in huis! Een andere trend die we steeds meer zien zijn losse kledingrekken in huis. Kleding mag gezien worden en hoeft niet meer verstopt in een kast te liggen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten: van klassieke designs en robuust industriële soorten tot natuurlijke varianten met houten takken. Deze kledingrekken zijn niet alleen praktisch voor het opruimen van spullen, ze geven ook je interieur een leuke touch.

Zet kleding in als accessoires voor je huis

Een leuke tip voor het verwerken van kleding in je interieur, is door deze in te zetten als accessoires. Bezit je bijvoorbeeld mooie hoeden van natuurlijke materialen? Deze zijn ideaal om op te hangen aan een muur in de gang, slaapkamer of woonkamer en geven direct een leuke sfeer. Of geef je handtassen een originele plek aan de muur, door ze op te hangen als echte ‘kunstwerken’ of ruimte te geven op plankjes.

PS zoek je nog leuke tassen of hoedjes voor aan de muur? Kledingwebshop VT Mode heeft een uitgebreide online collectie met accessoires.

Kleding en interieur: een perfecte combinatie

Ook interessant