Swiss Sense introduceert nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen

1 april 2019 Bron: TeamLewis
Swiss Sense introduceert nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen
Swiss Sense, de specialist op het gebied van slaapcomfort, stelt met trots een nieuwe collectie voor in samenwerking met vtwonen. De Lifestyle by vtwonencollectie heeft een eigentijdse, frisse en kleurrijke look en bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires die passen bij elke slaapkamerstijl. Vernieuwend aan deze collectie is, dat vrijwel alles te mixen en matchen is. Zo kan je zelf het hoofdbord kiezen, maar ook de stofkeuze en kleur tot zelfs het type pootje en de kleur van het frame. Deze nieuwe collectie is verkrijgbaar bij Swiss Sense en is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Swiss Sense en vtwonen.

Lifestyle by vtwonen: een eigentijdse en kleurrijke collectie

Swiss Sense en vtwonen hebben hun krachten gebundeld en samen een volledig nieuwe collectie ontwikkeld. Het resultaat is een eigentijdse en kleurrijke slaapcollectie die je naar eigen smaak en stijl kan samenstellen. De basis van de collectie wordt gevormd door een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De verschillende hoofdborden geven de boxsprings een eigen stijl: afgeronde randen en hoeken, blinde stiknaden, capitonnering of juist strak en stijlvol.

Mix en match voor een persoonlijke slaapkamerstijl

De Lifestyle by vtwonen collectie is gebaseerd op de vijf slaapkamerstijlen van vtwonen: Pure Basic, Lazy Soft, Soft Modern, Eclectic Rectro en Chic Classic. De nieuwe collectie bestaat daarom uit vijf eigenzinnige boxsprings - Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger – die elk passen bij één van de vijf slaapkamerstijlen. Drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de collectie compleet. Je kan je eigen favoriete slaapkamerstijl eenvoudig tot leven brengen, door alles naar eigen smaak en stijl te mixen en matchen. Door te combineren ontstaat er een perfecte match, of juist niet, want ook dat is mogelijk. Je kiest volledig je eigen stijl! Naast het design, is ook het slaapcomfort zelf samen te stellen door een matras en topper uit te kiezen die het beste bij jouw lichaam en slaaphouding passen.

Swiss Sense introduceert nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen
Martine Ansems, Manager Marketing Communicatie bij Swiss Sense: “Wij geloven dat je het beste slaapt op een bed in een omgeving die op jouw lijf geschreven is. Niet alleen qua slaapcomfort, maar ook qua uitstraling. vtwonen is een prachtig merk met een eigen identiteit en een grote fanbase. Ze zijn ongeloofelijk sterk in het creëren van aansprekende en toegankelijke interieurstijlen en ze geloven, net als wij, in de kracht van mix & match. Door onze krachten te bundelen, hebben we een collectie neergezet die voor iedereen een optimale en unieke slaapervaring creëert.”

Met hun jarenlange ervaring als beddenmakers en de expertise van vtwonen op het gebied van stijl en trends, biedt Swiss Sense iedereen de mogelijkheid om precies die slaapkamer te creëren, die past bij jouw persoonlijke (woon)stijl.

De boxsprings uit de Lifestyle by vtwonencollectie zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De nieuwe Lifestyle by vtwonencollectie is zowel verkrijgbaar in de Swiss Sense winkels in België en Nederland als online. Kijk voor meer informatie over de nieuwe collectie op lifestyle.swisssense.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo