Interieur

vtwonen opent beach office in Ajuma

vtwonen opent beach office in Ajuma
Vorige week is bij Ajuma in Zandvoort het vtwonen beach office geopend door vtwonen hoofdredacteur Carlein Kieboom. Werken, brainstormen of vergaderen met uitzicht op zee? Vanaf nu kan dat bij Ajuma in Zandvoort. Het vtwonen stylingteam en Ajuma hebben een bijzondere werkplek gecreëerd in het meest inspirerende strandpaviljoen van Zandvoort. De inrichting van het werkpaviljoen heeft die typische vtwonen-basic-met-een-twist uitstraling: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen en levend groen. Op deze strandwerkplek kun je alles doen wat op kantoor ook kan: de wifi is goed, de koffie is nog beter en heb je trek, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Goed om te weten: aan het einde van het strandseizoen (eind september/begin oktober) zijn alle gebruikte spullen te koop.

vtwonen staat voor lekker en leefbaar wonen, de stap naar het inrichten van een werkplek op het strand was zó gezet. Met verrassende stylingelementen en een basic, beachy look toverde het vtwonen stylingteam Ajuma Beach Office om tot een inspirerende werkplek voor iedereen. vtwonen hoofdredacteur Carlein Kieboom: “Ik kom zelf ontzettend graag en vaak op het strand en wat is er dan leuker om op je blote voeten en met je laptop voor je neus aan de slag te gaan! Bij vtwonen droomden we al langer van een vtwonen hotel of restaurant, dus toen we samen met Wim Brugman op het idee kwamen om bij Ajuma een vtwonen werkplek in te richten, waren we meteen enthousiast. Ik ben supertrots op het mooie resultaat.”

Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Hoe leuk is het om op het mooiste stukje strand van Zandvoort samen te werken met vtwonen. We hebben er een out of the box werk- en inspiratieplek van gemaakt, inspirerend en uitdagend. Kortom: where beach meets office.”

vtwonen opent beach office in Ajuma

Je vindt Ajuma op Zuidstrand 2 in Zandvoort, www.ajuma.nl.

Ook interessant