Vloerbekleding

Tegels voor een sfeervolle woonkamer

Tegels voor een sfeervolle woonkamer
Een woonkamer die helemaal in jouw woonstijl past begint bij een goede basis. Gebruik bijvoorbeeld tegels voor een sfeervolle woonkamer. Hiervoor zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones méér dan geschikt. Tegels zijn namelijk niet alleen érg praktisch en onderhoudsvriendelijk, ook zijn ze erg fraai en verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen.

Een goede basis

Kies voor een karaktervolle vloer met de serie Hormigon. De nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels zorgt voor stoere vloer met een vintage tintje. Kies je eigen unieke ontwerp en maak speelse combinatie met de vijf bijzondere ton-sur-ton dessins.
Of ga voor de charme van hout met de serie Marwood. Natuurgetrouwe houttegels in plankformaat zorgen voor een levendig en warm karakter. Levendig en warm qua uitstraling, maar met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk en nagenoeg onverslijtbaar.

Tegels voor een sfeervolle woonkamer

Een fraaie blikvanger

Een bijzonder accent maak je door te kiezen voor een speelse dessin tegel, zoals de serie Neo. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie en door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken.

Ook interessant