Tuin

Kampioenenvoeding voor alle planten binnen en buiten

Roze Korrels® van COMPO zijn in België al decennialang de bekendste en meest gebruikte universele meststof voor het totale tuingebeuren. De unieke en rijke formule van de bestanddelen zorgt ervoor dat je gazon, moestuin, bloemen en planten en het gazon in geen tijd weer blaken van gezondheid na de lange winterperiode. Een must voor iedereen die verlangend uitkijkt naar de lente en het genot van een kleurige tuinomgeving in volle groei en bloei.

Rijke formule

De bloemen- en plantenweelde in je tuin doen ontwaken na de winter verloopt niet altijd zoals je zou willen. Veel van onze vrienden in de plantenwereld kunnen best een duwtje in de rug gebruiken. De COMPO Roze Korrels® zijn universeel in de ware zin van het woord. Toepasbaar zowel binnen- als buitenhuis en geschikt voor ongeveer alles wat wortels in grond heeft. Hagen, struiken, sierplanten, bloemen en zelfs moestuin en fruitbomen verkeren snel weer in topconditie dankzij het evenwichtige krachtvoer waaruit de korrels opgebouwd zijn. Het geheim van COMPO Roze Korrels® schuilt in een uitgekiende combinatie van drie bestanddelen, elk met een specifieke functie. Stikstof, voor de bladvorming; fosfor voor een goede bloei, groei en vruchtvorming en ten slotte kalium, voor stevigheid en wortelontwikkeling. (NPK 16-18-25)

Zonder moeite, voor iedereen

COMPO Roze Korrels® hebben een aantal zeer interessante gebruikseigenschappen. Zo hebben ze een snelle werking, waardoor het resultaat niet lang op zich laat wachten en de plant een flinke ‘groeistoot’ krijgt. De korrels laten geen resten in de bodem achter en zijn bovendien 100% oplosbaar in water. Je hoeft ook echt geen ervaren ‘groene vingers’ te hebben om de korrels hun werk te laten doen, vandaar de eenvoudige toepassing:

• Strooi de korrels gelijkmatig op het oppervlak en hark de korrels in om een snellere werking te verkrijgen.
• Begieten na toepassing.
• Voor terrasplanten kan je om de 14 dagen 1 koffielepel korrels oplossen in 1l. water.

COMPO Roze Korrels® zijn verkrijgbaar in doos of zak van 1, 2, 5 en 15 kg.