Second Home

Juridisch, fiscaal en financieel seminar

Mondi verzorgt als belangenorganisatie in samenwerking met deskundigen en de organisatie van de beurs Second Home International (SHI) een interactief seminarprogramma met waardevolle praktische informatie en tips, onderverdeeld naar thema. Bezoekers van de komende Nederlandse editie van SHI kunnen vooraf vragen stellen over juridische, fiscale en financiële aspecten bij aankoop van een (tweede) woning in het buitenland.

Voorafgaand aan de beurs Second Home International in Utrecht kunt u op de website van SHI uw vraag per thema stellen. Mondi zal alle vragen in behandeling nemen en een ruime selectie maken van vragen die tijdens de verschillende lezingen behandeld worden. Op deze wijze anticipeert Mondi op de grote behoefte vanuit aspirant-kopers voor een (tweede) woning of beleggingsobject in het buitenland.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home International

Van 26 tot en met 28 september 2014 vind de beurs Second Home International in Brussels Expo plaats.

U kunt hier uw gratis inkomtickets downloaden

Rob Smulders namens Mondi: “Een goede voorbereiding is essentieel. Als mensen vastgoed kopen in het buitenland, mag men niets aan het toeval overlaten. Een koper is zich onvoldoende bewust wat er allemaal bij komt kijken, mede door een andere wet- en regelgeving, cultuurverschillen, gewoontes en een taalbarrière. Bezoekers die de interactieve lezingen bijwonen, leren ook weer van antwoorden op actuele vragen die vooraf door andere aspirant-kopers zijn gesteld. Daarnaast hebt u op de beursvloer voldoende mogelijkheden om inspiratie op te doen.”

Meer informatie vindt u op: Mondi.nl

Ook interessant