Intirio 2017 slaat een brug naar 2018

  BE   20 februari 2017 Bron: Intirio
Intirio 2017 slaat een brug naar 2018
Met 500 topmerken zette Intirio 2017 kwaliteit in the spotlight. 150 exposanten uit het midden tot hoge segment bouwden een inspirerende homogene beurs uit met een evenwichtige en gevarieerde selectie interieurproducten.
Intirio 2017 kon trouwens rekenen op een nieuwe afdeling Accessoires, een mooie aanvulling op de reeds aanwezige selectie van producten bij de vertrouwde exposanten. De exposanten uit de sector zonwering waren op deze editie niet aanwezig. Zij kozen ervoor om slechts om de twee jaar deel te nemen.

Inspired by the city

Een nieuwe situatie en meteen een ideale opportuniteit voor het Intirio-team om het hele beursconcept te herdenken. Beleving en inspiratie kwamen centraal te staan in een ’City’-concept. Het vernieuwde hallenplan sloeg meteen aan…

Straten en pleinen vormden, inclusief foodtrucks & cosy drink-corners, het hart van de beurs. Een stad met workshops in The Factory. Exposanten gaven er praktische info over behangen, stofferen, kleuren kiezen... In The Apartments kwam de meer zakelijke kant aan bod met specifieke retail informatie (The Retail Experience), kleurstrategie voor retailers (Colour Passport) en woontrends (Big Fish Creative Pool).

Een gesmaakte nieuwe aanpak die zorgde voor extra beleving, inspiratie, positieve vibes en een gemoedelijke sfeer.

Brug naar 2018

De twee constanten van de beurs, namelijk bezoekers van topkwaliteit voor exposanten uit het hogere segment, vormen de brug naar de Full Edition in 2018. Noteer 28 tot en met 31 januari alvast in uw agenda! Opnieuw op Flanders Expo in Gent.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo