Badkamers

In stijl je handen wassen

In stijl je handen wassen
Bij iedere imagobewuste onderneming is interieurstyling van belang. Ook de aankleding van sanitaire ruimten speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van een bedrijf. Uit eerder onderzoek van Tork blijkt dat meer dan 35% van de werknemers vindt dat er meer aandacht aan de toiletruimte besteed mag worden. Om die reden komt Tork met een geheel nieuwe, roestvrijstalen collectie dispensers, de Tork Image Design-lijn. Een perfect voorbeeld van functioneel design.

Functionaliteit en stijl

Bij de Tork Image Design-lijn komen functionaliteit en stijl samen. “Het idee achter deze lijn is gebaseerd op inzichten van consumenten en architecten. Uit gesprekken met deze doelgroepen werd duidelijk dat zij behoefte hebben aan een tijdloze dispenser, gemaakt van roestvrij staal, die inzetbaar is in zeer diverse imagobewuste toiletomgevingen,” zegt Renée Remijnse, marketing manager Tork Benelux. De dispensers zijn praktisch en hygiënisch en het design geeft een luxe en exclusieve uitstraling in elke toiletruimte.



Creëer je eigen design toiletruimte

Het effect van deze design dispenser binnen uw eigen toiletruimte is nu gemakkelijk in te zien via de speciale Tork microsite. Op deze site kunt u een virtuele 3D-toiletruimte creëren door een foto te uploaden van uw eigen sanitaire ruimte.

Functioneel design

De Tork Image Design-lijn onderscheidt zich door:
  • Tijdloos ontwerp dat de toiletruimte complementeert en niet overheerst;
  • Horizontaal geborsteld roestvrij staal;
  • Zwarte kunststof contrasten voor een krachtig design;
  • Met diverse sensor dispensers in het assortiment;
  • Design oogt slank en ‘zweeft’;
  • Met strakke lijnen en subtiele rondingen
  • Speciale coating om zichtbare vingerafdrukken te voorkomen;
  • Vanaf eind 2015 is ook een integratie van Tork EasyCube mogelijk voor real time verbruiksdata.

De dispenserlijn heeft inmiddels de eerste design award ontvangen, de Purus Award 2015. “We hebben gekozen voor roestvrij staal, omdat het duurzaam en krachtig is. Om de dispensers de juiste kleur te geven en het omringende licht subtiel te laten weerkaatsen hebben we veel tijd besteed aan de borsteling van het staal. Het bereiken van het juiste effect is belangrijk, omdat de dispensers op moeten gaan in de ruimte en moeten zorgen voor een natuurlijke en warme verspreiding van licht en kleur,” zegt Peter O. Johnson, ontwerper van de Tork Image Design-lijn.

Tork: In stijl je handen wassen

Ook interessant