Huis & Tuin 2014 vernieuwt en krijgt floramarkt

  NL   23 september 2013 Bron: Huis & Tuin
Na een zeer geslaagde 10e jubileumeditie van Huis & Tuin in 2013 met ruim 200 exposanten en meer dan 26.000 bezoekers presenteert de grootste huis-, tuin- en woonbeurs van Noord-Nederland zich in 2014 met een vernieuwde opzet aan een nog breder publiek. De 11e editie van Huis & Tuin, die gehouden wordt van donderdag 27 februari tot en met zondag 2 maart 2014, krijgt een compleet nieuwe indeling van de beursvloer en voegt de directe verkoop van bloemen en planten aan het succesvolle concept toe.

Na de afgelopen editie zijn de wensen van bezoekers en deelnemers geïnventariseerd. Het ongekende succes van Huis & Tuin zien we terug in de hoge waarderingscijfers. De beurs wordt beoordeeld met een 7,9 en maar liefst 77% van de exposanten wil weer deelnemen aan Huis & Tuin 2014. Uitbreiding van de beurs met een floramarkt is ook een gevolg van de inventarisatie. De directe verkoop van kleurige verse snijbloemen, kamer- en tuinplanten, bloembollen en zaaigoed werd gemist. De beurs wordt in 2014 uitgebreid met de Keltenhal, die geheel wordt omgetoverd tot markt.

Nieuwe opzet van een vertrouwd concept

Huis & Tuin luidt ook in 2014 als vanouds het voorjaar in. Met volop inspiratie voor alles in en om het huis. Zoals de exclusieve en landelijk bekende thema- en modeltuinen, fantasievolle interieurs, een hip designplein en de nieuwste trends op het gebied van tuindecoratie, accessoires en -meubelen. Op basis van dit succesvolle en vertrouwde concept krijgt de 11e editie van Huis& Tuin een compleet nieuwe indeling van de beursvloer.

Diversiteit, kwaliteit en een zo compleet en overzichtelijk mogelijk aanbod zijn de speerpunten waar voor 2014 op wordt ingestoken. De segmenten tuinen, tuinmeubelen, -accessoires en houtbouw worden samengevoegd. Ditzelfde geldt voor alle activiteiten rondom huis & wonen. Alles overzichtelijk bij elkaar. Deze nieuwe indeling koppelt de vraag van de consument op een toegankelijker manier aan het aanbod van de exposanten.

Huis & Tuin is inmiddels niet meer weg te denken op de agenda van de tuin- en woonliefhebber. Met de nieuwste aanpassingen verwacht de organisatie de aantrekkingskracht van deze vierdaagse woon- en tuinbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden nog verder te vergroten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo