Bedrijfsnieuws

Hörmann lanceert inspiratiewebsite

Hörmann lanceert inspiratiewebsite
Hörmann Inspiration is het nieuwe platform voor zij die een nieuwe voordeur of garagepoort willen kopen. Enerzijds dient het als een inspiratiebron voor kopers van een garagepoort of voordeur, anderzijds kunnen klanten hun eindresultaat online tentoonstellen. Via Hörmann Inspiration kunnen potentiële klanten foto’s bekijken van garagepoorten of voordeuren na installatie in een woning. Zo vinden ze het product dat perfect aansluit bij hun wensen.

Op de website kunnen toekomstige kopers van een garagepoort of voordeur resultaten van eerdere realisaties bekijken in de stijl die ze wensen. In de database van meer dan 2000 foto’s kiezen ze het soort product (garagepoort, sectionale poort, kantelpoort, voordeur of voordeur met glas), de gewenste kleur en de stijl van de woning (klassiek, landelijk of modern). Deze filtermogelijkheden zorgen zo voor een exacte weergave van wat de klant wilt.

“We hebben dit platform gelanceerd omdat we merken dat kopers veel interesse hebben in het eindresultaat. Ze kiezen vaak hun product op basis van een brochure of een bezoek aan één van onze showrooms; het uiteindelijke resultaat krijgen ze pas te zien bij de installatie. Via deze website krijgen ze een realistisch idee over hoe hun garagepoort of voordeur er zal uitzien dankzij de foto’s die onze klanten zelf van hun woning namen, zonder dat iets in scenario werd gezet of dat er Photoshop aan te pas kwam”, vertelt Maarten Louwies van Hörmann Belgium. “Dagelijks sturen klanten hun foto’s naar ons door, die dan direct in de website worden geïntegreerd”, verduidelijkt Louwies.


Gebruikscomfort, gebruiksveiligheid voor iedereen en bescherming tegen inbraak zijn uiterst belangrijk bij de Hörmann-producten, wat duidelijk wordt bij een bezoek aan een showroom. Of een garagepoort of een voordeur effectief bij een woning past, is soms moeilijk te visualiseren in een folder of toonzaal. Via Hörmann Inspiration laten tevreden klanten hun projecten zien aan potentiële kopers.

Hörmann lanceert inspiratiewebsite

Link: www.hormann-inspiration.be

Ook interessant