Hoe een 1 aprilgrap werkelijkheid wordt voor Werelddierendag

4 oktober 2019 Bron: TeamLewis
Hoe een 1 aprilgrap werkelijkheid wordt voor Werelddierendag
Ruim een jaar geleden kwam Swiss Sense met het nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Het ging toen om een 1 aprilgrap, maar door alle enthousiaste reacties van hondenliefhebbers besloot Swiss Sense het idee verder uit te werken. Wat toen begon als 1 aprilgrap, wordt nu werkelijkheid. Vanaf deze week breidt Swiss Sense haar assortiment uit met hondenboxspring ĎBuddyí zodat ťcht iedereen kan genieten van een heerlijk zacht bed!

Het effect van een hond op je nachtrust

Volgens Amerikaans onderzoek, blijkt dat een hond in de slaapkamer leidt tot een betere nachtrust. De aanwezigheid van een huisdier creŽert namelijk een veilig gevoel en werkt ontspannend. Bij Swiss Sense hebben ze de ideale oplossing gevonden om dit te ontdekken, want niet iedereen wil graag een hond in bed. Met boxspring Buddy kan je hond namelijk ook genieten van een eigen beestig bed in de slaapkamer. Want ook jouw trouwe viervoeter verdient toch het allerbeste slaapcomfort?

Verschillende afmetingen en stoffen

Boxspring Buddy bestaat uit een box met topper, een strak en tijdloos hoofdbord en 5cm hoge poten. De topper heeft een vuil- en waterafstotende hoes, die makkelijk gereinigd kan worden. Kies tussen twee afmetingen en drie kleuren: de trendy velvet stof Monza in een grijze kleur, moderne Luna stof in donkergrijs en een robuuste Caleido stof in de kleur taupe. Zo past deze boxspring perfect bij jouw huisdier ťn interieur.

Boxspring Buddy - Swiss Sense

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo