Welke loungeset aanbieding pas het beste bij je?

14 november 2018 Bron: Bouw & Wonen
Welke loungeset aanbieding pas het beste bij je?
Op zoek naar loungeset aanbiedingen? Daarmee krijg je een zithoek buiten met het comfort van binnen. Dat is nu een realiteit met de nieuwe generatie loungesets. Ze geven je de gelegenheid om bij lekker weer urenlang buiten te zijn. Met de ruimte en het zitgemak van loungebanken, zitzakken en fauteuils wil je niet meer naar binnen terug. Gebruik ze voor alles wat je anders binnen zou doen: eten, werken, ontspannen, lezen. Voor een drankje of een feestje als het avond wordt, en een dutje in de middag. Zelfs in de lente en herfst is je loungeset bewoonbaar, omdat hij ruim voorzien is van zachte en warme kussens en dekens. Hierdoor is een loungeset, die verkrijgbaar is in veel aantrekkelijker stijlen, het kroonjuweel van je buitenbeleving.

Loungeset aanbiedingen: kies een landelijke, moderne of Scandinavische set

Het uitkiezen van een loungeset is het enige moment dat de set je hoofdbrekens gaat kosten. Want er zijn tientallen prachtige modellen op de markt. De uitdaging is om daar één uit te kiezen die samen gaat met jouw tuin, je interieur of je eigen smaak. Lijkt wild en onconventioneel je wat? Loungesets met bohemien vormgeving hebben woeste contrasterende kleuren, verschillende materialen en zien er doorleefd uit. Graag iets minder excentrieks? Een moderne, spaarzame Scandinavische uitvoering in blank hout met beige of donkergrijze kussens is ook een prima optie. Eventueel kan je er banken met leuning van touwwerk bij nemen. Heel populair zijn ook uitvoeringen in landelijke stijl, met wicker vlechtwerk van rotan en diepe, luxe kussens. Of zoek zelf verder naar loungeset aanbiedingen en kies een vormgeving voor je loungeset die het het absolute centrum van je erf maakt.

Welke meubels kan je aan je set toevoegen?

Je kunt kiezen voor een vooraf samengestelde loungeset, of zelf de ultieme loungeset samenstellen uit een aantal meubelen van loungeset aanbiedingen. Welke keuzes heb je op dat gebied?
 • Op de banken is voldoende ruimte om samen met je familie of vrienden te praten, te lachen en te zwijgen. Een handige tafel biedt plaats aan boeken, drankjes en decoratieve objecten.
 • Hoekbanken met extra beenruimte zorgen voor perfecte ontspanning. Een lounge hoekbank is perfect om in weg te zakken of om te delen met een geliefde, een huisdier of je kinderen.
 • Stoelen en fauteuils bieden ruimte aan al je gezinsleden en gasten. Ze zijn comfortabel en ideaal om ’s avonds de wereld te beleven in de ondergaande zon.
 • Liever de meubels zelf online uitkiezen? Neem hiervoor eens een kijkje op loungeset.com
 • Ben je slaperig van een dag de buitenwereld te beleven vanuit je loungeset? Trek je terug op een loungebed met zachte kussentjes en dekens. Het is geen enkel probleem als je daar “per ongeluk” in slaap valt.

Over het materiaal en de prijs

De prijs van loungesets loopt redelijk uiteen. Dat geeft vaak wel een indicatie voor de kwaliteit van een bepaalde set. Het is niet zo dat goedkope loungesets waardeloos zijn – wel is het zo dat ze sneller kunnen slijten bij intensief gebruik. Wat vooral belangrijk is, is de kwaliteit van de kussens. De covers daarvan moeten waterdicht zijn en blijven, een hele opgave in ons klimaat. De beste covers zijn door en door geweven en gemaakt van een hoogwaardige kunststof, bij voorkeur polyethyleen. Het materiaal voor het draagwerk van de meubels komt minder nauw. De meeste materialen daarvoor (kunststof, beton, rotan/wicker) zijn uitgekozen op hun weerstand tegen vocht en verwering. Zelfs het loofhout dat gebruikt wordt is met een speciale behandeling hard en vochtbestendig gemaakt, en gaat jarenlang mee. Ook loungeset aanbiedingen met een lage prijs bieden je een set waar je veel seizoenen plezier van zult hebben.

Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo