Het huis is klaar! Nu de tuin nog

23 juli 2018 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Het huis is klaar! Nu de tuin nog
Bekoorlijke vormen en aanlokkelijke architectuur zijn de kernbegrippen van degelijke tuinmeubilair. De beste creaties bieden eindeloze schakelmogelijkheden. Verplaatsbare rugstanden, verschuifbare accessoires, zoals een voetenbank en bijzettafel, maken uw tot het Mesopotamië van rust en ontspanning. De combinatie van ingetogen kleuren en duurzame materialen met een zachte touch, geven het geheel cachet en toegang tot het opperste leefcomfort.

Stijlvol

Zitelementen laten zich gewillig en stijlvol configureren voor een uitnodigend samenzijn. Een goed gesprek of een zalig nietsdoen, tuinmeubelen en hun accessoires fêteren de fijnste momenten van het leven. Gewoon heerlijk om terras of veranda stijlvol aan te kleden. Kies de kleur die daarbij het beste past en het nieuwe genieten lacht u elk dag minzaam toe.

Aluminium of hout

Uitgelezen tuimeubilair verheft het loungen tot een belevenis, ook al door de fraaie vormgeving die het beste in ons oproept. Een zitervaring in de open lucht om te koesteren. Beetje socializen, beetje bijpraten met vrienden. Gewoon genieten. Alles heel smaakvol! Kijk naar de aluminium of houten loungesets, een feest voor het oog. U schikt naar hartenlust de flexibele zit- en voetelementen.

Zwevende vervoering

Dan hebben we het nog niet over de levendige en elegante stoelencollectie. Ontwerpen van kwaliteit zijn doorgaan de uitdrukking van hartstocht en verbeelding, van schoonheid en zwevende vervoering. Overal zijn deze exquise tuinmeubels inzetbaar. Met of zonder armleuning.

Loungearchitectuur

De verfijnde en strakke zit-en tafelcollectie bezit het vermogen ambiance te creëren en de aanlokkelijkheid van het genieten in uw tuin in het vizier te brengen door de schier eindeloze combinatiemogelijkheden. Een lounge-architectuur van verfijnde klasse en van jonge en ambitieuze elegantie. U ontmoet in de kwaliteitszaak minimalistische en klassiek raffinement van een dwepende bekoring, klaar om zich over te geven aan de betovering van verre horizonten. Neem daar de bijpassende accessoires, zoals slopen en kussens, bij en uw nieuw tuinplaatje is compleet.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo