Schoonheid en beleving in de tuin

12 juli 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Schoonheid en beleving in de tuin
Lekker loungen, een heerlijk gesprek, opstijgende lachsalvo’s. De buitenruimte is helemaal in! Vanonder een grote parasol lacht de wereld os toe terwijl we genieten van het immense landschap en klapwiekende vogels, zich meester maken van de natuur. In de buitenruimte is de beleving met e omgeving hevig en gefocust. Neem daar een stijlvolle loungeset bij en de zomer van 2017 kan niet meer stuk.

Niet roesten

De stijvolle uitstraling van de Colorado loungeset is een absoluut gegeven. De loungeset bestaat uit een aluminium frame met daaromheen een kunststof vlechtwerk gevlochten. Dit vlechtwerk wordt ook wel wicker genoemd. Aluminium heeft als voordeel het gewicht, het is bovendien supersterk en het grote voordeel is dat aluminium niet roest.

De loungeset heeft een erg strakke vormgeving. De lichte kleur van het vlechtwerk gecombineerd met de antraciet kussens maken de loungeset tot een gewilde teaser in uw tuin. Loungesets met een aluminium frame gecombineerd met een kunststof vlechtwerk zijn onderhoudsvriendelijk.

Handomdraai

En natuurlijk is er de charmant regisseurstoel. De regisseursstoel, een klassieker in de film, een handige vriend in en buitenshuis, een gemak aan het strand of op het dek. Een blijver in de tijd, waar ook ter wereld: van uw terras tot in de hete Keniaanse Savanne. Comfortabel zitten in een handomdraai terwijl de zon zijn gang gaat, de branding ruist en meeuwen rakelings over de duintoppen scheren. Het correcte hout voor een warm samenzijn. Een stoel om naar te verlangen met zijn stijlvolle afwerking en soepele scharniertechniek. Functionaliteit, schoonheid en beleving opklapbaar verenigd in een handomdraai.

Kussens

De rugkussens van de loungeset behoren stevig te zijn om heerlijk te loungen in de comfortabele loungeset. Een handige rits zorgt ervoor dat u de kussens kunt wassen. Netheid boven alles.

De tuin kunt u tegenwoordig even gezellig en knus en mooi inrichten met tuinmeubels als de binnenruimte. Laat u gaan en kies het beste voor uw buitenruimte.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo