Lentekriebels? Onderhoud en verfraai je tuinmeubels

29 maart 2010 Bron: V33
De lente nadert. En dat betekent dat we straks weer buiten kunnen leven. Helaas wordt ons enthousiasme al snel getemperd wanneer we neerploffen in een afgeschoten ligstoel, op een grijs geworden terras dat uitzicht biedt op een vaal tuinhuis. Om dit te vermijden ontwikkelde V33 krachtige producten die beschermen, verzorgen, verfraaien en/of kleuren. Lang leve de lentekriebels!

Meubels in tropisch hout zijn een droom voor wie van natuurlijke tinten houdt. Maar zonder onderhoud verliest het hout al snel zijn oorspronkelijke kleur. En krijg je tuinmeubilair in troosteloos grijs, als resultaat van blootstelling aan de zon en barre weersomstandigheden.

Hoewel hout een sterk materiaal is, wordt toch aangeraden om je tuinmeubilair te voeden en zo te beschermen. Ideaal is een behandeling met speciale olie. Hout heeft immers een heel compacte structuur waar traditionele producten niet kunnen indringen. Hetzelfde geldt voor de reiniging, waarvoor je het best een aangepast product gebruikt.

Olie Tuinmeubilair

De ‘Olie Tuinmeubilair’ van V33 werd speciaal ontwikkeld voor houten tuinmeubilair: ligstoelen, stoelen, tafels, banken, enz. Deze waterdichte olie dringt tot diep in het hout binnen om het te verzadigen. De olie beschermt het hout zo tegen wind, regen, zon en slijtage, behoedt het voor vlekken en remt de vergrijzing van het hout af.

Olie Extreme Levensduur – Tuinmeubilair

Dankzij de hoge concentratie aan anti-uv-bestanddelen beschermt deze duurzame ‘Olie Extreme Levensduur – Tuinmeubilair’ de meubels tegen de zon en voorkomt zo dat het hout grijs wordt.

Deze olie is bijzonder rijk aan tungolie, de sterkste natuurlijke olie voor buiten, en maakt zo het hout ondoordringbaar voor water en vocht. Dankzij de was waarmee de olie werd verrijkt, is het hout ook prima opgewassen tegen vlekken en vet. Omdat de olie microporeus is, kan het hout bovendien ademen.

Olie Tuinmeubilair
- Verkrijgbaar in spray van 400 ml (voor 5 m2) – prijs: € 16,99
- Verkrijgbaar in pot van 0,5 l (voor 6 m2) – prijs: € 15,95
1 l (voor 12 m2) – prijs: € 22,95
- Kleuren: kleurloos en teak

Olie Extreme Levensduur – Tuinmeubilair
- Verkrijgbaar in pot van 0,5 l (voor 6 m2) – prijs: € 17,95
1 l (voor 12 m2) – prijs: € 25,95
- Kleur: kleurloos

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo