Hier vind je de perfecte duurzame verlichting voor jouw kantoor

14 juni 2021 Bron: Bouw & Wonen
Of het nu gaat om een kantoor, magazijn, sportveld of een werkplaats. Geen ruimte is te gek voor verlichtingsbedrijf Firefly. Firefly zet de meest efficiŽnte technieken in om jouw ruimte optimaal te verlichten. Door te streven naar de optimale hoeveelheid licht wordt jouw ruimte op de meeste duurzame manier verlicht. Duurzaam verlichting verkleint de impact op het milieu wat resulteert in een kleinere ecologische voetafdruk en lagere energiekosten. Goed voor het milieu ťn voor je portemonnee!

De nieuwste innovaties

Firefly is voortdurend bezig met de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame verlichting. Door de laatste technieken toe te passen wordt het beste rendement uit verlichting gehaald. Met een uniek besparingsconcept maken ze het mogelijk om jouw verlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting van de hoogste kwaliteit, zonder extra kosten. Omdat ze streven naar oplossingen op maat behaal je de hoogste besparingen op energiekosten.

Biodynamisch licht voor een natuurlijk licht effect

Wil je de optimale werksfeer creŽren? Kies dan voor biodynamisch licht! Met biodynamisch licht worden de overgangen van daglicht nagebootst in een kunstmatige lichtomgeving. Dit resulteert in positieve biologische effecten betreft energie en productiviteit. Door de cyclus van de zon te volgen heb je overdag meer natuurlijke energie en ís nachts een betere nachtrust. En dit allemaal terwijl je gewoon binnen zit! Om het natuurlijke effect na te bootsen heeft Firefly de biodynamische verlichting met hypermoderne wolkenplafonds gecombineerd.

Waarom kiezen voor Firefly?

Firefly is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van duurzame verlichting. Contact met de klant is belangrijk. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat je van Firefly kan verwachten. Firefly biedt oplossingen voor individuele wensen, regelt het installatiewerk, berekend besparingen omrent energiekosten en geeft 10 jaar garantie op verlichting en installaties.

Vraag een offerte aan op www.firefly.online.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo