Vastgoed

Heylen Vastgoed opent nieuw kantoor in Mechelen

Heylen Vastgoed opent nieuw kantoor in Mechelen
Om nog beter op de Mechelse vastgoedmarkt in te spelen, verhuist Heylen Vastgoed haar kantoor van de Putsesteenweg naar de Korenmarkt. Het kantoor - waar vijf Mechelaars aan de slag gaan - wordt vandaag officieel geopend. Dankzij de verhuis naar een absolute A-locatie in de stad blijft Heylen Vastgoed sterk doorgroeien in de provincie Antwerpen. Het aanbod van Heylen Vastgoed ging intussen richting 1.500 panden.

De vastgoedmakelaar heeft 9 kantoren in de provincie Antwerpen, in Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, en Heist-op-den-Berg. Heylen Vastgoed bestaat sinds 2005 en richt zich naast de verkoop en verhuur van residentiële panden ook op nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen.

“Omdat we blijven groeien in de regio is een nieuw kantoor een stap in de goede richting. Dit is een fantastische locatie, pal in het centrum van Mechelen, waar voldoende visibiliteit is voor ons groeiende aanbod. Zowel herverkoop, nieuwbouw, verhuur als exclusieve eigendommen zullen uitgebreid aan bod komen.”

Johan Heylen, zaakvoerder Heylen Vastgoed

Ook interessant