Keukens

Handen vol, lade open

Handen vol, lade open
In een keuken wordt gewerkt en daarom moet deze ruimte zo praktisch mogelijk worden ingericht. Hoe fijn zou het zijn als je met je handen vol toch de lade kunt openen. Praktische bewegingstechnologieën maken het werk in de keuken comfortabeler dan ooit. Door eenvoudig aandrukken kunnen greeploze meubelen met gemak worden geopend en weer even zacht en geruisloos worden gesloten.

Heel gemakkelijk openen

Met TIP-ON openen laden, deuren en klapdeuren mechanisch door het aandrukken van het front. Met de hand, heup, knie of voet. Gewoon lichtjes aandrukken en laden en klapdeuren gaan als vanzelf open. Het maakt niet uit waar je het front aanraakt.

Blum - Handen vol, lade open

Comfortabel sluiten

Het dempingssysteem BLUMOTION sluit laden, deuren en klapdeuren zacht en geruisloos. Ze worden gesloten door licht dichtduwen. Het is de moeite waard om te vergelijken, want de ene beweging is de andere niet.

Blum - Handen vol, lade open

Makkelijk open, zacht weer dicht

Bij TIP-ON BLUMOTION worden de twee bovenstaande systemen gecombineerd. De innovatieve technologie combineert gemakkelijk openen en zacht en geruisloos sluiten van greeploze laden geheel mechanisch.

Blum - Handen vol, lade open

Elektrische bewegingsondersteuning

Ideaal bij greeploze meubelen, maar ook comfortabel bij meubelen met grepen is SERVO-DRIVE. Dit is de elektrische bewegingsondersteuning van Blum. Hiermee wordt openen fascinerend eenvoudig. Zacht aantikken volstaat, de klapdeuren en lades openen als vanzelf. Voor zacht en geruisloos sluiten zorgt BLUMOTION. Je kunt op elk moment van de bewegingsuitloop ingrijpen en blijft dus altijd de controle behouden. Ook bij stroomuitval blijven alle beslagen volledig werken. Door een goed bereikbare schakelaar kunnen klapdeuren met een druk op de knop elektrisch worden gesloten. Zeer praktisch bij bovenkasten.