Keukens

Batibouw 2018: Van Hoecke speelt in op de toenemende urbanisatie

Batibouw 2018: Van Hoecke speelt in op de toenemende urbanisatie
Onze woonruimte wordt kleiner én duurder. Een evolutie waar Van Hoecke, expert in meubelbeslag, al jaren op inzet met z’n innovatieve technologieën en ingenieuze opbergoplossingen. Het familiebedrijf toont op Batibouw 2018 onder meer de grootste variant van de SPACE TOWER, een voorraadkast met een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest.

De toenemende urbanisatie is voor elke sector een uitdaging, maar heeft vooral invloed op de meubelindustrie. In 2050 zal namelijk 75% van de wereldbevolking in de stad wonen, waardoor de beschikbare woonoppervlakte (nog) kleiner zal worden. Ook in huishoudens zien we een opvallende tendens: doordat er steeds meer samengestelde gezinnen ontstaan, moet hun woning hier ook op voorzien zijn. Bij een gezinsuitbreiding kan die beperkte ruimte problematisch worden.

Extra brede SPACE TOWER van Blum

Extra brede SPACE TOWER

Het familiebedrijf toont op Batibouw 2018 onder meer de grootste variant van de SPACE TOWER. De SPACE TOWER heeft z’n voordelen al eerder bewezen: maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is je voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en gezinssituatie. Met de SPACE TOWER toont Van Hoecke op Batibouw hoe je de beschikbare oppervlakte bij je thuis zo efficiënt mogelijk benut.

Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht. Van Hoecke toont op Batibouw de extra brede SPACE TOWER om zo ook het nut van bredere lades te bewijzen. Wist je namelijk dat je 15% aan opbergruimte wint door voor één brede lade te kiezen in plaats van twee kleine lades?

Ook interessant