Badkamers

Grohe op Batibouw 2014: water is fun!

Grohe op Batibouw 2014: water is fun!
Bezoekers worden op Batibouw door Grohe ieder jaar getrakteerd op een aantal verrassingen. Ook tijdens deze editie worden nieuwigheden voorgesteld die zowel qua technologie als design sterk scoren. De fabrikant van kranen, douches en thermostaten stelt enkele innovatieve producten voor die de waterbeleving in badkamer en keuken extra aangenaam, comfortabel en elegant maken.

In de badkamer is er vooreerst de Rainshower Flower: lichtvoetig en kleurrijk, maar tegelijk een mooie synthese van vorm en functie. Het populaire Cube-gamma verwelkomt drie nieuwkomers, die samen het sluitstuk van de kubistische badkamer vormen. Een instant-klassieker is Grohe Grandera. Deze luxueze kranenreeks voldoet aan alle eisen van een hoogwaardige collectie, en ademt één en al elegantie uit. De reputatie van Grohe als trendsetter wordt ook bevestigd in de nieuwe uitlopen voor douche en bad. Grohe SPA™ voegt met Allure en Allure Brilliant twee nieuwe paradepaardjes toe aan het assortiment, die gevarieerde opties bieden voor het creëren van een gepersonaliseerde wellnessruimte.

Ook in de keuken worden innoverende ideeën gelanceerd. Grohe Blue: Pure & Chilled combineert de moderne designerkraan met een hoogwaardige filter én koeler. De Zedra Touch-keukenkraan ten slotte, die reageert op aanraking, is typisch Grohe: innovatief en stijlvol.

Ook interessant