Tuin

Groene vingers vinden informatie én inspiratie voor de tuin

Een speeltoren in je tuin? Een rustiek hekje of een idyllische pergola? Of op zoek naar een praktisch berging en carport? Nu de lente lonkt, inspireert en informeert Collstrop je via een gloednieuwe website: www.collstrop.be. In de ruime collectie houtproducten voor tuin en terras – sfeervol in beeld gebracht – kan je naar hartelust grasduinen.

Met de vernieuwde website trekt Collstrop zijn huisstijl uniform door: zowel kijkboek, technische brochures als site hebben nu eenzelfde ‘lentefrisse’ look. Daarbij is de site overzichtelijk opgebouwd en visueel knap ingedeeld, zodat je in enkele muisklikken een beeld krijgt van wat deze referentie in de houtmarkt je zoal te bieden heeft.

De stijlvolle homepagina maakt je meteen wegwijs in de ruime wereld van Collstrop. Via Collstrop Home kan je het assortiment massief parket in Franse eik en tropische houtsoorten verkennen, via Collstrop Garden doe je inspiratie op voor tuin en terras. Telkens met een reeks sfeerfoto’s die de verschillende modellen mooi in beeld brengen. Zo zit er bij elke productgroep ook een fotoalbum van tientallen realisaties met Collstrop-tuinhoutproducten.

De nieuwe site geeft verder nog uitleg over de 25-jarige garantie, screent snel jouw dichtstbijzijnde verdeler, geeft een woordje uitleg over het duurzame bosbeheer dat Collstrop voert en beantwoordt veel gestelde vragen. En tot slot kan je ook, in een enkele muisklik, het gratis kijkboek van Collstrop aanvragen – nog eens 160 pagina’s inspiratie en informatie. Kortom, een site van de bovenste plank.

Houtgroep Cras, Collstrop Garden

De Belgische Houtgroep Cras, opgericht in 1878, is uitgegroeid tot de nationale nummer één inzake houthandel en -verwerking. Het bedrijf is gespecialiseerd in hout- en plaatmaterialen, en kan tevens schaven, zagen, drenken, drogen en impregneren.

Onder de naam Collstrop worden ook afgewerkte producten voor consumenten op de markt gebracht. ‘Collstrop Home’ staat voor massief parket, uitgevoerd in Franse eik en

tropische houtsoorten. Onder de naam ‘Collstrop Garden’ wordt een uitgebreide collectie houtproducten voor tuin en terras van topkwaliteit aangeboden.

De Groep Cras heeft zijn hoofdzetel in Waregem en haalde vorig jaar een omzet van 110

miljoen euro. Zowat 30 procent daarvan is toe te schrijven aan exportactiviteiten. De groep telt 330 personeelsleden en is op de Belgische houtmarkt aanwezig via 10 eigen vestigingen.