Algemeen

Groeiende marktvraag naar betrouwbare brandbeveiliging

Er is in de markt een stijgende vraag naar betrouwbare systemen die een sluitende brandbeveiliging kunnen garanderen. Zowel bij het ontwerp van openbare als publieke gebouwen wordt brandbeveiliging steeds meer een standaard vereiste. Legrand speelt hier op in met Salvena, een compleet gamma aan brandmeldcentrales. Daarmee kunnen eenvoudige tot zeer geraffineerde beveiligingssystemen opgezet worden.

Het hart van elke installatie: de brandmeldcentrale

De Salvena meldcentrale is de kern van elke beveiligingsinstallatie. Het gamma omvat een uitvoering met 1,2,4 of 8 detectiezones. Het frontpaneel geeft zeer overzichtelijk de status van het systeem weer en aan de hand van geïntegreerde druktoetsen kan het systeem volledig bediend worden.
Deze Salvena centrale heeft (samen met de automatische detectoren en sirenes) een ‘bosec’-goedkeuring (*).

Alle mogelijke toebehoren binnen één gamma

Naast de meldcentrales biedt het Salvena-gamma een complete reeks toebehoren. Hierbij o.a. automatische detectoren, manuele bedieningsunits, sirenes, flitslichten en toebehoren voor branddeuren. Daarmee biedt dit gamma alle mogelijkheden om in elk gebouw een sluitende brandbeveiliging op te zetten.

Legrand Salvena-lijn brandbeveiliging

(*) Bosec goedkeuring: BOSEC is een Belgische organisatie van verzekeringsmaatschappijen die een norm hebben opgesteld voor branddetectiesystemen. Deze norm is een kwaliteitssymbool van degelijkheid.

Ook interessant


Build for Life