Badkamers

Greeploze badkamermeubels Canvas

Greeploze badkamermeubels Canvas
De Decker
De Decker stelde tijdens Batibouw 2014 zijn nieuwste greeploze badkamermeubelontwerp CANVAS voor en introduceert tegelijkertijd een nieuw materiaal: massieve kunststof. De 100% vochtbestendigheid is de meest in het oog springende eigenschap van dit op-en-top hedendaagse materiaal. Het zorgt ervoor dat het badkamermeubel geen vin verroert, zelfs niet bij overvloedig en langdurig contact met water. Volkunststof is bovendien krasbestendig en kleurvast, kan tegen een ferme stoot en heeft een lange levensduur. Ook qua onderhoudsgemak zit het snor: een vochtige doek volstaat om het meubel schoon te maken.

Finesse

De zwevende opbouw en de strakke, greeploze vormgeving van het ontwerp matchen uitstekend met de witte en wengékleurige kunststof waarin CANVAS verkrijgbaar is. Doordat de witte volkunststof in de massa is gekleurd en de wengékleurige een zwarte kern heeft, vragen de randen geen extra afwerking. Daardoor zien de zijkanten en kastfronten er niet alleen piekfijn en uniform afgewerkt uit. Het ontbreken van bijkomende randafwerking is ook het meest hygiënisch.
De kastdeuren hebben zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde eenzelfde kleur.

Canvas van De Decker op Batibouw 2014

3-in-1

De serie CANVAS omvat een wastafelmeubel, een 3-in-1 kolomkast, losse opzetrekjes en een muurspiegel. Het wastafelmeubel is 40 cm hoog en 50 cm diep en heeft een variabele breedte tussen 60 en 200 cm. Het blad is naadloos afgewerkt, ook bij de breedste versie.
Hoe het meubel er uitziet, bepaal je zelf: met kastdeuren of laden of een combinatie van beide, en met 1 of 2 waskommen van porselein (opbouw) of kunstmarmer (inbouw).

Voor de laden kiest De Decker voor de gloednieuwe Legrabox van Blum. Deze slanke, stijlvolle donkergrijze metalen lade is volledig uittrekbaar en kan worden voorzien van een extra binnenlade. Door de laden overzichtelijk in te delen met behulp van handige lade-indelingen geef je alles een vaste plaats, ook de kleinste spulletjes zoals haarelastiekjes, nagelvijltjes, etc. Lade-indelingen helpen je om orde te houden en alles gemakkelijk terug te vinden.

Canvas van De Decker op Batibouw 2014

De kolomkast heeft een vaste hoogte van 1,6 m en een variabele breedte tot 60 cm. De zwevende kast is een 3-in-1 combinatie van een opbergkast met 1 of 2 deuren, een kast met open legrekken en een spiegelmodule. In de verticale, 20 cm brede spiegelstrook die op de kolomkast is bevestigd, kan je je van top tot teen spiegelen.

De 5 cm hoge losse legrekjes zijn leuk om de badkamerinrichting mee te vervolledigen en ideaal om bijvoorbeeld fraaie parfumflesjes of je collectie nagellak op uit te stallen.

De muurspiegel met een breed kader met decoratief motief is beschikbaar in een vierkante (80 x 80 cm) en een rechthoekige (45 x 100 cm) versie. Om de wastafel optimaal en zonder schaduwen te verlichten, zit de witte ledverlichting achter de spiegel weggewerkt.

De aanbevolen verkoopprijs voor het trio wastafelmeubel, kolomkast en muurspiegel van de badkamermeubelserie CANVAS begint vanaf 2.415 euro, exclusief 6 of 21% btw.

Ook interessant