Duurzaam Bouwen

Gratis bouwadvies op Bouwinnovatie 2012

Heb je concrete (ver-)bouwplannen of een concrete vraag rond isolatie, verwarming, warmtepompen en/of premies? Heb je nood aan objectief, onafhankelijk advies? Dan kan je een GRATIS QUICKSCAN van je (ver))bouwplan reserveren tijdens Bouwinnovatie in de Grenslandhallen in Hasselt (van 3 tot en met 12 februari). Dubolimburg geeft je snel en efficiënt een overzicht van de kostenbesparing die je mogelijk kan doen met een minimum aan investering.

Bouwadvies?
Een professioneel adviseur van Dubolimburg bekijkt samen met jou - gedurende maximaal 30 minuten - je (ver-)bouwplan op het vlak van duurzaam bouwen en wonen. Naast de klassieke thema’s zoals energie- en waterbesparing komt ook materiaal- en ruimtegebruik aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de fysieke inplanting van het gebouw, daglicht, binnenluchtkwaliteit en aanpasbaarheid en toegankelijkheid. Waarde van een Quickscan: 100 euro.

Geld besparen !
Het advies legt de nadruk op maatregelen met een grote winst op comfort, energie- en watergebruik met een beperkte investering zodat de meerinvestering zich op korte termijn terugverdient in de energie- en waterrekening. Achteraf krijg je van de adviseur een op maat gemaakt advies met nuttige tips en tricks, én een infopakket.

Reserveer NU je bouwadvies op Bouwinnovatie!
Maak voor 28 januari een afspraak met Dubolimburg via 011-517 057 of info@dubolimburg.be.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol = vol.

Niet vergeten: neem zeker je (ver)bouwplan en eventueel enkele foto’s mee !!!

Dubolimburg vind je aan beursstand 128 in de Ethias Arena.