Laatste kans: Gratis Duoticket voor Light + Building in Frankfurt

19 maart 2018 Bron: Bouw & Wonen
Laatste kans: Gratis Duoticket voor Light + Building in Frankfurt
© Messe Frankfurt
Laat u inspireren door de laatste verlichtingstrends en innovaties inzake smart solutions. Gebouwentechniek is de sleutel voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Belangrijke onderwerpen als comfort, veiligheid, design, gezonde verlichting & digitalisering staan hier centraal. De vakbeurs Light+Building is uniek en slaat een brug tussen design en technologie. Kom een kijkje nemen wanneer straks meer dan 2.600 exposanten uit 55 landen het brede spectrum van de volledige branche uitleggen en demonstreren. Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek vindt plaats van 18 tot en met 23 maart 2018 in Frankfurt am Main.

Bestel uw gratis toegangsticket voor de beurs en profiteer van een korting van 20€ op uw ICE-treinticket!

Top thema’s Light + Building 2018:

Esthetiek en comfort in harmonie

De digitalisatie van het hedendaagse leven

Safe and Sound
  • Speciale aandacht gaat er deze editie naar nieuwe oplossingen binnen de veiligheidstechniek. Bezoek de speciale show "SECURE! Connected Security in Buildings" in hal 9.1 waar de nieuwste technieken voor hotels, kantoren en de industrie uitgewerkt worden.

Uw gratis toegangsticket & uw 20€ korting op uw ICE treinticket

De lezers van de Bouw en Wonen kunnen genieten van een gratis Light+Building 2018 dagticket. Om uw gratis dagticket te ontvangen, gelieve dan het formulier op de speciale actiepagina invullen. U zal dan onmiddellijk een gratis dagticket code via e-mail ontvangen die u zelf online kan valideren en afdrukken. Elk toegangsticket omvat, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Met korting naar FrankfurtReist u met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan u van 20€ korting bij de aankoop van uw treintickets profiteren! De ICE trein van Deutsche Bahn brengt u 6 keer per dag vanaf 39,90€ in 2e klasse en vanaf 69,90€ in 1e klasse vanuit Brussel-Noord of Brussel-Zuid rechtstreeks naar Frankfurt (Main) in slechts 2u50. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en kom al voor half 10 in Frankfurt aan, perfect dus voor uw beursbezoek. De 20€ korting is geldig op een bestelling van een treinticket via www.nmbs-europe.com/ICE Bij stap 4 van de bestelling kan u de promotiecode AALIGHTBUILDING18 ingeven. Indien uw bestelling een minimumwaarde van 69€ heeft en u deel uitmaakt van de eerste 100 gebruikers van deze reductiecode, zal u automatisch van de korting kunnen genieten. Voor al uw vragen betreffende deze kortingscode gelieve contact op te nemen met het NMBS centrum via +32 (0)70 79 79 79

Light + Building 2018
© Messe Frankfurt

Details betreffende de Light+Building show:


Wij kijken er naar uit u in Frankfurt te mogen verwelkomen!

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo