Verbouwen

Beurzen blijven populair ondanks negatieve berichtgeving over bouwsector

Beurzen blijven populair ondanks negatieve berichtgeving over bouwsector
Ondanks de negatieve berichtgevingen rond de bouwsector, blijven (ver)bouwbeurzen het goed doen. Na het succes van 'Bouw&reno' in Antwerpen, wil organisator Easyfairs die lijn doortrekken met 'Wonen' in Mechelen komend weekend. "De Vlaming blijft inzetten op zijn (ver)bouwproject."

Het laatste weekend van januari en het eerste weekend van februari staan traditioneel in het teken van 'Wonen'. De (ver)bouw-en-interieurbeurs van Easyfairs opent dan de deuren in de Nekkerhal in Mechelen. Heel wat regionale exposanten binnen de bouwsector en interieurvormgeving stellen er hun diensten en producten voor.

Ondanks de negatieve berichtgevingen van de laatste dagen rond de bouwsector en de moeilijke economische situatie met dure materialen en hoge rentes op hypothecaire leningen, blijft de Vlaming trouw aan zijn zin voor bouw en verbouwen. Dat is gebleken uit de editie van Bouw&reno in Antwerpen, afgelopen negen dagen. Met meer bezoekers en een kwart meer exposanten hoopt Easyfairs die lijn door te trekken in Mechelen met 'Wonen'.

Het succes van 'Bouw&reno' toont dat de Vlaming zijn traditionele baksteen in de maag, ondanks de negatieve berichtgeving, niet verloren is. Meer nog, een beurs is de beste plek om verschillende opties naast elkaar te leggen en zo tot de beste oplossing te komen voor bouwplannen.

Download hier uw gratis toegangsticket voor Wonen 2024

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen op alle dagen van de beurs.
Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

Beurzen blijven populair ondanks negatieve berichtgeving over bouwsector

"Niets is zo woelig als de bouwsector en dat horen en lezen we de laatste dagen in de media. Toch merken wij dat het aantal bezoekers dat onze bouw-en-verbouwbeurzen bezoekt elk jaar stijgt. De Vlaming blijft dus inzetten op zijn (ver)bouwproject. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de wettelijke regels rond renovatie en de verplichting in het kader van duurzaam wonen."

Farida Martens, organisator 'Wonen'.


Lokale verdelers

'Wonen' zet in op voornamelijk regionale verdelers en dat is ook dit jaar het geval. Op die manier wil Easyfairs ook kleinere ondernemingen de kans geven zich voor te stellen aan potentiële klanten om zo de lokale ondernemer bij te staan. Een formule dat aanslaat, want ook 'Wonen' ziet het aantal bezoekers jaar na jaar toenemen.

"Met 'Wonen' verzamelen we alles wat met wonen te maken heeft onder één dak. We zorgen ervoor dat je hier terecht kan vanaf de eerste baksteen tot de inrichting van je interieur. Bovendien kun je hier als bezoeker meteen verschillende verdelers aanspreken en vergelijken om zo tot de beste oplossing te komen voor jouw project."

Farida Martens.

Ook interessant