Interieur

Gratis kaarten voor de beurs Wonen in Mechelen

Gratis kaarten voor de beurs Wonen in Mechelen
Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Van 27 t/m 29 januari en van 2 t/m 4 februari 2024 kun je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de nieuwste editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

Download hier uw gratis toegangsticket voor Wonen 2024

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen op alle dagen van de beurs.
Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

Op Wonen kun je je bij meer dan 130 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

Je vindt op Wonen niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties...

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten. Een volledige exposantenlijst vind je op www.wonen.eu.

Praktische informatie

Waar en wanneer:
Nekkerhal – Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen
Van 27 t/m 29 januari en van 2 t/m 4 februari 2024

Openingsuren:
27 – 29 januari: 10u > 18u
Nocturne 2 februari: 13u > 22u
3 – 4 februari: 10u > 18u

Toegangsprijs:
Volwassenen: € 10 (€ 6 in de online voorverkoop)
Kinderen tot 12 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)