Interieur

Gouden combinaties met Ochre Gold op Batibouw 2016

Gouden combinaties met Ochre Gold op Batibouw 2016
Ochre Gold, Levis Kleur van het Jaar 2016, bewijst dat goud helemaal terug is. De tint, die schittert in je interieur en alle aandacht naar zich toe trekt, wordt vergezeld door een warm trendpalet binnen de nieuwe Levis Ambiance-collectie. De negen nuances uit die Trend Collection spelen een bijrol op een podium waar Ochre Gold de ster is. De natureltinten temperen het gouden geweld, de ton sur tons geven diepgang en de frisse tinten brengen een verrassende twist.

Okergoud als hoofdrolspeler

Onderling zijn de trendkleuren uiteraard ook mooi te combineren. Waag je bijvoorbeeld aan een lijnenspel van het frisse True Blue, het warme Cherished Brown en het zachte Beloved Beige om daarna het geheel af te werken met een accent Ochre Gold. Met de pittige en toch zachte Trend Collection daagt Levis je creativiteit uit.

Levis op Batibouw: de nieuwe Ambiance-collectie en Levis verfmengmachine

Naast de Trend Collection stelden de kleurspecialisten van Levis nog vier andere collecties samen binnen het Ambiance-gamma. In totaal gaat het om veertig tinten, ingedeeld volgens thema’s als Fresh and Airy en Timeless Modern. Ze sluiten ook dit jaar perfect aan bij de huidige tijdsgeest en zijn te zien op Batibouw.

Op de stand kun je bovendien zelf een van de nieuwe Ambiance-tinten mengen in een unieke Levis verfmengmachine. Dankzij het mobiele toestel, de allereerste automatische self-servicemengmachine in België, maak je zelf live een verfstaal van 0,20 liter Ambiance-muurverf dat je gratis mee naar huis mag nemen.

Gouden combinaties met Ochre Gold op Batibouw 2016

Vanaf 10 uur kun je bovendien dagelijks bij Levis-professionals terecht voor zowel gratis kleuradvies als technische tips per klus. Daarnaast ontdek je er ook de Levis Visualizer-tool, een gratis app die je in staat stelt om naar believen met tinten in je interieur te experimenteren door onder meer live je ruimtes in te kleuren.

U vindt Levis op Batibouw 2016 in Paleis 3, stand 212

Ook interessant