Dossier Batibouw

Batibouw 2016: Levis Expert kan tegen een stootje

18 januari 2016 Bron: Levis
Batibouw 2016: Levis Expert kan tegen een stootje
Vingerafdrukken, vetvlekken en waterdruppels: we zien ze liever niet op onze muren. In ruimtes die het zwaar te verduren krijgen, zoals de keuken of badkamer, vallen ze echter niet zo makkelijk te vermijden. Gelukkig is er de gloednieuwe muurverf Levis Expert die vlekken geen schijn van kans geeft. Een nieuw premiumassortiment dat je toelaat voluit en zorgeloos te leven in eigen huis. Tijdens Batibouw 2016 kunt u kennis maken met de Levis Expert muurverf.

Waarom gaan de meeste mensen met borstel en rol aan de slag? Om dat te achterhalen, voerde verfspecialist Levis een diepgaand onderzoek naar de gewoontes en behoeftes van de consumenten. Daaruit blijkt dat we een ruimte in de eerste plaats schilderen omdat we die niet meer proper vinden. Bovendien gaan we steeds vaker specifiek op zoek naar de juiste verf voor de juiste klus. Levis lanceerde daarom de nieuwe lijn Levis Expert.

Levis Expert: voor muren die veel te verduren hebben

Levis Expert is sterker dan standaard verf en beschermt je muren zelfs in de keuken en badkamer tegen dagelijkse slijtage en veelvuldig afwassen. Ook water- of vetvlekken, vingerafdrukken en vegen zijn geen match met deze nieuwe verfsoort. Het assortiment bestaat uit Expert Muur, Expert Keuken, Expert Badkamer en Expert Gevel. De verfsoorten zijn ook geschikt voor het moeilijk bereikbare plafond: zelfs met n laag zie je geen strepen of rolbanen.

Batibouw 2016: Levis Expert kan tegen een stootje

Gegarandeerd de sterkste

Het assortiment is voorzien van een specifieke technologie waardoor de verf onder meer water afstoot in de badkamer of vuil afstoot van je gevel. Een langdurige bescherming dus, bedoeld om gemoedsrust te geven en om je weer toe te laten cht te leven in je huis. De bescherming werd getest door het onafhankelijke Coatings Research Institute. De verf van Levis Expert komt telkens als beste uit de bus in vergelijking met gelijkaardige producten van concurrerende merken.

Morsen mag

Batibouw 2016: Levis Expert kan tegen een stootjeLevis Expert Muur voor normale ruimtes beschermt tegen vegen, stoten en vlekken. De matte verf is perfect afwasbaar en dus ideaal voor intensief gebruikte ruimtes. In de keuken heb je dan weer verf nodig die tegen spatten en vetvlekken kan. De matte verf van Levis Expert Keuken is vuilafstotend. Vlekken laten er bovendien geen sporen op na, waardoor koken een zorgeloze activiteit wordt. Beide verfsoorten zijn vijf keer sterker dan standaard verf en standaard keukenverf.

Vocht, zeepresten en kalkaanslag in de badkamer maken geen schijn van kans met Levis Expert Badkamer. De muurverf, die twee keer sterker is dan standaard badkamerverf, behoudt zijn glans en laat zich eenvoudig reinigen.

Voor buiten is er Levis Expert Gevel, die een langdurige bescherming tegen zon, uv, regen, wind en vocht biedt. Reinigen is geen probleem en kan zelfs onder hoge druk (tot 40 bar). Bovendien voorkomt de verf groen- en vuilaanslag n garandeert Levis een bescherming van maar liefst tien jaar.

Batibouw 2016: Levis Expert kan tegen een stootje
Levis Expert, vanaf 56,05 voor 2,50 liter.

Levis op Batibouw: dagelijks gratis advies

Levis heeft ook dit jaar weer een inspirerende stand op Batibouw die zin geeft om zelf aan het klussen te slaan. Vanaf 10 uur kun je er bij de professionals van Levis bovendien terecht voor zowel gratis kleuradvies als technische tips per klus. Daarnaast ontdek je er de Levis Visualizer-tool, een app die je in staat stelt om zelf naar believen met kleur in je interieur te experimenteren.

Ontdek het nieuwe assortiment van Levis Expert op Batibouw 2016, Paleis 3, stand 212


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo