Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet

  NL   4 juni 2019 Bron: Building Heroes
Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet
Een stinkende schaftkeet of een slecht onderhouden bouwkeet. Wie in de bouw werkt, herkent ze vast wel. Building Heroes opent nu officieel een zoektocht naar Nederlands meest matige bouwkeet. De bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed wil de bouw naar een hoger plan brengen. Daarom laat het ook de bouwkeet zelf niet ongeroerd. Nederlands meest matige bouwkeet vervangt het bedrijf voor een schaftkeet die het aan luxe niets ontbreekt.

Keet met een Playstation, een bar en badjassen

“De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving. Ze bouwen huizen, straten en werkplekken. Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is een keet nog vaak. Dat probleem willen we nu eens agenderen en helpen oplossen”, vertelt Willem Molengraaf, een van de oprichters van Building Heroes.

“Onze missie is om de bouwketen te verbeteren. Dat gaan we nu op een vrij letterlijke manier doen: door een gepimpte bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. Zodat pauzes worden doorgebracht in de luxe die de professional in de bouw verdient. Denk aan een keet met een gigantische TV met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje én popcornmachine.”

Hoe belangrijk Molengraaf het vindt om bouwketen van luxe te voorzien, maakt hij zich wel een beetje zorgen. “Het risico bestaat dat je, eenmaal gewend aan de nieuwe bouwkeet, nooit meer naar huis toe wil.”

Zoektocht naar de meest matige keet

Wil jij meedoen met deze zoektocht? Upload voor 28 juli een video van jouw bouwkeet en leg uit waarom deze zo bijzonder matig is. Building Heroes verzamelt alle inzendingen op dekeetdiejijverdient.nl.Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo