Genieten van een eigen jacuzzi

19 februari 2021 Bron: Bouw & Wonen
Genieten van een eigen jacuzzi
Steeds meer mensen ontdekken de aantrekkingskracht van een eigen jacuzzi. Met een jacuzzi in de tuin of op het dakterras kun je namelijk het wellness-gevoel thuis creëren. Je hoeft dus niet eens je eigen woning te verlaten om te genieten van de luxe van het bubbelbad met het ontspannende warme water. Ben je benieuwd geworden of een jacuzzi kopen ook voor jou een goed idee is

De voordelen van een eigen jacuzzi

Een jacuzzi kan je verschillende voordelen bieden en er zijn meerdere redenen waarom dit bubbelbad steeds populairder wordt, namelijk:
 • Het warme water uit de jets werkt ontspannend en masserend voor de spieren
 • Plaatsnemen in de jacuzzi kan stress duidelijk verminderen
 • Het warme water kan de bloedcirculatie bevorderen
 • Het bubbelbad kan bijdragen aan een gezellige of romantische sfeer
 • Er is maar weinig onderhoud nodig
 • Je hebt de luxe van een eigen wellness aan huis
 • Je kunt er het gehele jaar door van genieten, zelfs in de winter
 • Je hebt er niet veel ruimte voor nodig, waardoor het bad ook geschikt is voor een kleine tuin of dakterras

Een jacuzzi kopen is dan ook voor veel mensen een erg positieve toevoeging aan hun leven. Tegenwoordig hebben veel mensen namelijk drukke en stressvolle dagen. Een bubbelbad kan dan de rust en ontspanning bieden die soms hard nodig is. Doordat het water verwarmd wordt en het bad weinig ruimte inneemt, kiezen mensen hier steeds vaker voor in plaats van het zwembad dat maar beperkt gebruikt kan worden.

De jacuzzi in het kort uitgelegd

Een jacuzzi kan gezien worden als een groot bubbelbad voor meerdere personen. Het water kan verwarmd worden tot zo’n 40 graden Celsius, waardoor het tijdens ieder seizoen comfortabel aanvoelt. In de jacuzzi is het water constant in beweging. Dit is mogelijk doordat er jets zijn ingebouwd. Het water wordt uit de jets geblazen en heeft een masserend effect op het lichaam.

In de jacuzzi zijn zit- of ligplekken ingebouwd. Er zijn baden beschikbaar die geschikt zijn voor twee personen, maar er zijn ook grotere varianten verkrijgbaar die plaats bieden tot wel zes gasten. Er is ook variatie te vinden binnen de mogelijkheden. Zo zijn er exemplaren waaraan extra toepassingen kunnen worden toegevoegd voor nog meer luxe, zoals een pop-up speaker, subwoofer, aromatherapie of extra led-verlichting.

Je eigen jacuzzi kopen

Een jacuzzi wordt ook vaak een whirlpool, hottub of spa genoemd. Wanneer je op zoek gaat naar je eigen bubbelbad zal je zien dat al deze soort baden erg op elkaar lijken. De jacuzzi onderscheidt zich door het warme water dat via jets het bad binnenkomt. Wil je zelf de luxe van het warme, masserende water gaan ervaren? Bij Sauna4You vind je een ruim aanbod met bubbelbaden van Amerikaanse kwaliteit in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Kijk eens rond tussen het assortiment om te zien of er een geschikte optie voor jou tussenzit. Wie weet ben jij dan binnenkort ook al wel aan het genieten van de vele voordelen van het hebben van je eigen jacuzzi!

Lees ook:


 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • bouwinfo