Badkamers

Geef je was pootjes...

Geef je was pootjes...
Met de nieuwe Bo van Brabantia krijgen badkamers er een blikvanger bij. Deze wasbox staat stevig op zijn elegante pootjes en kan slimme designtroeven uitspelen. Zo kan je flink wat wasgoed in een keer kwijt – zelfs zonder het deksel op te tillen – of kan je je was meteen al sorteren terwijl je hem in de wasmand doet. In twee formaten (60 liter en 2x45 liter) en twee kleuren (White en Matt Black) blinkt Bo bovendien uit in duurzaamheid.

Na de keuken verovert de trendy Bo-collectie van Brabantia nu ook de badkamer, of zelfs de slaapkamer. De rechthoekige wasboxen op pootjes passen perfect tegen de muur en laten zich even strak in een hoek zetten. Dankzij hun sierlijke hoogte spaar je meteen ook je rug!

Duurzame wasbox Bo van Brabantia
Het doordachte ontwerp van Bo uit zich in heel wat handige details. Zo hebben de wasmanden ventilatiegaten, zodat je wasgoed kan ademen. Het deksel houdt je vuile was uit beeld en heeft een ‘quick drop’-opening om snel sokken & co in de wasmand te gooien. Bovendien kan je het deksel op de zijkant van de bovenrand zetten, zodat je vlot alle wasgoed uit de box kan nemen.

Duurzame wasbox Bo van BrabantiaBrabantia brengt Bo uit in 60 liter, Bo Hi in 2 x 45 liter. Beide modellen hebben een uitneembare, wasbare katoenen waszak met een klittenbandsluiting – eenvoudig uit te nemen en opnieuw in te zetten. Bo Hi heeft daarbij een waszak met twee aparte wasvakken: ideaal om onmiddellijk je was te sorteren.

De nieuwe wasboxen sluiten aan bij het duurzame verhaal van Brabantia. Bo en Bo Hi zijn gemaakt van 40% hoogwaardige gerecycleerde materialen en zijn Cradle-to-Cradle®-gecertificeerd, niveau brons. Met hun corrosiebestendige materiaal voelen de wasmanden zich trouwens helemaal thuis in elke badkamer.

Duurzame wasbox Bo van Brabantia

Praktisch

- Brabantia Bo Wasbox 60 liter White: 139 euro
- Brabantia Bo Wasbox 60 liter Matt Black: 139 euro
- Brabantia Bo Hi Wasbox 2 x 45 liter White: 209 euro
- Brabantia Bo Hi Wasbox 2 x 45 liter Matt Black: 209 euro
- Brabantia Bo Waszak 60 liter Grey: 15,95 euro
- Brabantia Bo Waszak 2 x 45 liter Grey: 17,95 euro

Ook interessant