Nieuwbouw

Gebonden aan BEN en toch de handen vrij om te ontwerpen?

Ik BEN mee. Bijna Energie Neutraal (BEN) bouwen wordt vanaf 2021 de wettelijk opgelegde standaard voor wie in Vlaanderen wil bouwen. Bouwheren die hierop vooruitlopen kunnen rekenen op behoorlijke tegemoetkomingen van de overheid.

Met Dryco Systems brengen twee leiders op het gebied van innovatieve bouwmaterialen BEN vandaag al binnen het bereik van architecten en bouwheren.

Eternit en Siniat hebben hun ervaring en know-how gebundeld in een nieuw droogbouwconcept: Dryco Systems. Onze missie? Architecten en bouwondernemers systemen aanbieden die de BEN-normen verzoenen met architectonisch verantwoord ontwerp en afwerking.

Het innovatieve droogbouwconcept van Dryco Systems combineert twee productgroepen met bewezen kwaliteiten - de Eternit vezelcementplaten en de Siniat gipskartonplaten - in één coherent, gebruiksklaar geheel, aan te vullen met isolatie naar keuze.

Dryco Systems biedt architecten en bouwondernemers het beste van twee werelden: de uitmuntende energie-efficiëntie van droogbouwconcepten en quasi absolute vrijheid van ontwerp en afwerking.

Download de Dryco Systems brochure op de website van Dryco Systems


Ook interessant