Binnenafwerking

Totaaloplossingen voor wanden en plafonds

Opdrachtgevers, ontwerpers en montagebedrijven willen compleet afgewerkte wanden en plafonds die voldoen aan alle vereisten op het gebied van brandweerstand, akoestiek, isolatie en stabiliteit. Siniat brengt daarom nu een nieuw assortiment voegproducten op de markt, leverbaar vanaf november 2013. De producten zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen plaatsers en eigen expertise en een concreet voorbeeld van professionalisering en focus op innovatie.

Nieuwe voegproducten

Met de Siniat FILLERS B30, B45, B90 en B120 worden vier nieuw ontwikkelde producten voor het voegen van naden van gipsplaten (AK/ABA) geïntroduceerd. Testen op diverse bouwplaatsen leverden alvast lovende commentaren op. Dankzij deze producten is Siniat de enige die fillers met vier verschillende verwerkingstijden kan aanbieden (30, 45, 90 en 120 minuten). Daarnaast is er de X60, een filler voor het opvullen van voegen zonder wapeningsband.

Finishers, 2-in-1-producten en kleefgips

Siniat scoort bij de vaklui ook hoog met Prégylys 75S. Dit afwerkingspoeder wordt door hen zelfs als het beste product in zijn soort beschouwd. Verder zijn er twee 2-in-1-producten. Prégydeco 2H30 en PE zijn extra witte nicheproducten in poeder of pasta voor de behandeling van decoplaten (voorbehandelde gipsplaten waarop reeds een primer is aangebracht). PrégyWAB is dan weer een vocht- en schimmelwerend product voor natte cellen, en is verkrijgbaar in emmers van 5 (voor residentieel gebruik) en 25 kg. Deze productreeks bevat ook nog het C90 kleefgips, waarmee gipsplaten rechtstreeks, zonder achterliggende draagstructuur, op de muur kunnen worden bevestigd. C90 is uitermate geschikt voor residentiële renovatie.

Nog nieuwe producten op komst

Om aan de groeiende vraag van vaklui naar kwalitatieve, innoverende totaalsystemen te beantwoorden, zijn bij Siniat nog een groot aantal nieuwe producten in ontwikkeling. De producten waarvan in dit persbericht sprake is, komen in november 2013 op de markt.

Ook interessant