Architectuur

Gastronomisch dineren in rondreizend restaurant The Cube

Met een combinatie van baanbrekend design, een fantastische keuken en adembenemende locaties, tilt The Cube by Electrolux gastronomisch dineren naar een nieuw niveau. Twee restaurants met een spectaculair ontwerp reizen door België, Italië, Rusland, Zwitserland en Zweden en verschijnen bij enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Europa. Gasten worden geïnspireerd met overheerlijke gerechten, evenementen en onvergetelijke uitzichten.

Een rondreizend restaurant op unieke locaties

De Cube – dineren met uitzicht – is het paviljoen dat door architectenteam Park Associati ontworpen werd voor het rondreizend restaurant van Electrolux. Het restaurant zal neerstrijken in de meest onverwachte en dramatische locaties in Europa en zal in Brussel verrijzen bovenop het middelpunt van het Jubelpark: de Triomfboog. Lunchen en dineren kan er van 25 maart tot 3 juli 2011.

Het restaurant is ondergebracht in een tweeledige constructie: de twee Electrolux Cubes zullen door Europa reizen en een uniek dineerbelevenis verzorgen voor 18 gasten per keer. Het restaurant zal telkens in een unieke setting opgezet worden. De transparante en semi-transparante constructies zullen te zijn zien zijn bovenop gebouwen en monumenten en zelfs op water in België, Italië, Rusland, Zwitserland en Zweden, en dit telkens voor slechts 3 maanden.

Lees verder op Architectura.be