Badkamers

Ga voor robuust en sterk met een badkamer van beton ciré

Ga voor robuust en sterk met een badkamer van beton ciré
Ben je van mening dat jouw badkamer wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of ben je van plan om een geheel nieuwe badkamer te laten plaatsen? Beton ciré is een snel opkomende trend in de markt van de badkamers. Voor wie wat meer wil dan een simpele wand of plafond van Gyproc is daar beton ciré. Beton ciré is niet alleen stijlvol, het biedt daarnaast ook praktische voordelen. Welke voordelen? Lees het hier!

Beton ciré aka microbeton

Microbeton is sterk in opkomst als materiaal voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. Zowel de unieke eigenschappen als de schoonheid van dit product maken het uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloeren en wanden in uw badkamer.

badkamer van beton ciré

Hygienisch

Voor wie klaar is met de standaard tegeltjes in de badkamer waarin vuil en schimmel zijn gang kan gaan is het ook nog eens een praktische oplossing. De oppervlakte van beton ciré is volledig vlak waardoor vuil en vocht geen plek kan vinden. Hierdoor geef je schimmels geen kans in jouw badkamer en weet je zeker dat je schoon blijft nadat je de douche uit stapt. Dit betekent natuurlijk niet dat er helemaal geen vuil kan ontstaan op beton ciré. Maar vrees niet want door de vlakke structuur is het zeer gemakkelijk schoon te maken.

badkamer van beton ciré

Luxe uitstraling

Beton ciré geeft een zeer luxe uitstraling terwijl de totale pleisterwerken prijs mee valt. Het voordeel van beton ciré is dat het gemakkelijk over je bestaande stucwerken heen kan. Ideaal dus voor als je je badkamer wilt vervangen. Het uiteindelijke uiterlijk van jouw badkamer zal een zeer luxe uitstraling hebben.

badkamer van beton ciré

Ijzersterk en waterdicht

Een vierde voordeel zit hem achter de buitenkant van dit stucwerk. Er zijn weinig badkamer die zo sterk zullen zijn als een badkamer van beton ciré. Door de samenstelling van beton Dit zorgt is dit materiaal ijzersterk en niet gemakkelijk te beschadigen. Daarnaast laat beton ciré geen vocht door naar je muur wat uiteraard noodzakelijk is in een badkamer.

Ook interessant