Ultra Flat Solid: douchen in weelde

4 november 2016 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Ultra Flat Solid: douchen in weelde
Ideal Standard breidt zijn collectie douchebakken uit met Ultra Flat Solid. De populaire douchebakken in acryl krijgen hiermee een duurzaam vervolg in mineraalcomposiet met natuursteenstructuur. Dit materiaal kan heel wat troeven uitspelen en maakt van Ultra Flat Solid een douchebeleving van formaat.
Mineraalcomposiet is een vrij nieuw materiaal, een combinatie van gegoten mineraalmarmer en hars, IdealSolid genaamd. Ideal Standard werkt de douchebakken Ultra Flat Solid af met een gekleurde gelcoating van 1 mm dik met reliŽf. Deze coating is erg sterk Ė hij wordt ook voor zeilboten gebruikt Ė en maakt de natuursteenstructuur nog duurzamer. De reliŽfstructuur beperkt daarbij het risico op uitglijden (antslip klasse C, hellingsgraad 24į).

Met een hoogte van amper 30 mm doet de collectie Ultra Flat Solid haar naam alle eer aan. Daarbij zorgt het verfijnde rvs afdekrooster voor een chique en elegant totaalplaatje.

Verschillende afmetingen

Ultra Flat Solid: douchen in weeldeMet 21 verschillende afmetingen en 2 vormen (vierkant, rechthoekig) is Ultra Flat Solid ook inpasbaar in elke badkamer: van de grootste standaard maat (180 x 90 cm) tot het kleinste model (80 x 80 cm). Op aanvraag zijn nog grotere afmetingen ook mogelijk. De plaats van de afvoer is afhankelijk van de grootte van de gekozen douchebak, maar deze zit nooit in het midden: dat is dus ongestoord douchen.

Op maat en in kleur

Een afwijkende afmeting of een speciale uitsnijding nodig? Ook dan kan de douchevloer†professioneel ingekort worden. Ideal Standard brengt Ultra Flat Solid uit in 5 trendy kleuren. Fans van een lichte, pure badkamer kunnen zich vinden in tijdloos wit, een zandkleur of grijze betonlook. Mag het wat gedurfder, dan kies je voor een douchebak in meer donkere tinten zoals diep mokkabruin of zwart. Ultra Flat Solid heeft drie installatie mogelijkheden: opbouw, floor even of met potenset.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo