Zwembaden en (zwem)vijvers

Frederik Deburghgraeve op Batibouw 2008

Zoals elk jaar zal de Belgische fabrikant van zwembaden LPW® Fiberglass Pools aanwezig zijn op de beurs Batibouw 2008 dat plaatsheeft van 28 februari tot 9 maart. U vindt onze stand op het nummer 1311 in paleis 1 van de Heizel. Zoals steeds zullen we weer een aantal innovaties aan het publiek presenteren.

De VitaSwim®, een zwembad van 5 meter lang en 2,5 meter breed is uitgerust met de Swimstream-technologie. Dit revolutionaire systeem om tegen de stroom in te zwemmen wordt één van de blikvangers op het salon! Niemand minder dan Belgiës beroemdste zwemmer, Frederik Deburghgraeve (gouden medaille op de 100 m schoolslag op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996), zal de grote efficiëntie van VitaSwim komen demonstreren gedurende 4 dagen, van donderdag 28 februari tot en met zondag 2 maart.

Frederik Deburghgraeve zal tijdens deze dagen meerdere demonstraties geven in dit zwembad om de bezoekers een duidelijk idee te geven van het voorgestelde product. Een gelegenheid die u in geen geval mag missen!

Nog andere innovaties zullen op Batibouw 2008 worden voorgesteld:

- Een verbeterde versie van de befaamde zwembadoverdekking Covrex®. Dit is de enige zwembadoverdekking met een isolatiecoëfficiënt die hoger is dan de wettelijke norm voor de bouw van een nieuwe woning. Comfortabel in gebruik, kostenbesparend en milieuvriendelijk heeft deze overdekking niets dan voordelen.

- Het grootste zwembad in polyester ter wereld, de GRANADA 160 PLUS. Ondanks de buitengewone afmetingen van 4,8 m breed op 11,45 m lang, garandeert LPW® de installatie in gelijk welke tuin, met behulp van telescopische kranen of een helikopter.

Ook interessant