Ventilatie

Fluisterstille ventilatie-unit met hoogste rendement

Fluisterstille ventilatie-unit met hoogste rendement
Wil je nog meer besparen op je energiefactuur? Ben je opzoek naar een fluisterstil ventilatiesysteem? Dan is de gloednieuwe Vasco DX ventilatie-unit iets voor jou. Deze innovatie van Vasco kan immers uitpakken met het hoogste rendement op de markt en een zeer laag geluidsniveau.

Vasco DX beschikt over alle voordelen van een klassiek ventilatiesysteem, maar legt de lat nóg hoger.

Hoogste rendement

Vasco heeft speciaal voor dit toestel een nieuwe warmtewisselaar ontworpen. Hierdoor ligt het rendement hoger dan bij elke andere ventilatie-oplossing. Bovendien is de unit aerodynamisch opgebouwd. Samen met het hoge rendement en de automatische, constante debietregeling zorgt dit voor een forse vermindering van het E-peil van de woning. En dat is tevens goed nieuws voor je energiefactuur.

Fluisterstille werking

Vasco DX blinkt niet alleen uit door een hoog rendement, maar ook door een fluisterstille werking. Dat is te danken aan het uitzonderlijke ontwerp van Vasco. ’s Nachts kan je de unit gewoon laten draaien. Je nachtrust zal er niet door worden verstoord.

Vasco - Fluisterstille ventilatie-unit met hoogste rendement

Strak design & compact formaat

Vasco DX heeft een strak design met een rechthoekige, slanke vorm. De unit is wit gelakt en heeft een zwart frontpaneel. De volledige omkasting bestaat uit recycleerbaar aluminium.

Het monteren en installeren van een ventilatie-unit is nog nooit zo flexibel geweest. Een groot voordeel is dat je de unit niet alleen verticaal, maar ook horizontaal kan laten installeren. Handig als je het toestel graag in een verlaagde zolderruimte wilt plaatsen. Ook de compacte afmetingen (h 1.330 x b 590 x d 685 mm) vergemakkelijken de installatie. Vasco DX is beschikbaar in drie modellen: afhankelijk van het gekozen model kan de unit tot 400, 500 of 600 m³/h luchtverplaatsing aan.

Beschikbaar vanaf midden september.

Ook interessant